Klog kørsel af stærk Reelight trio i usædvanlig Post Cup

10-09-2007 af Team Reelight
Det lykkedes Team Reelight at få to ud af tre ryttere med i finalen i en taktisk præget og vanskelig kørt Post Cup finale i Carlottenlund. Resultatet var en 13. plads til Christian Moberg, mens Morten Høberg endte lige uden for præmierækken. Fuldt tilfredsstillende da afslutningen ikke lå til nogle af rytterne.
Løbet blev kørt på en 11 km. hurtig og teknisk rute med en længere let stigende bakke. Og som det blev kørt! Udbrud på udbrud på udbrud på udbrud: Hver gang man troede at en gruppe havde fået det afgørende hul, indskrænkede hullet sig pludselig, og gruppen blev enten kørt ind eller en gruppe kørte op til dem. Selv løbets senere vinder så på et tidspunkt ud til at være håbløst sat. I dette festfyrværkeri, som Radio Tour forståeligt nok havde meget svært ved at få overblik over, var Reelight ikke desto mindre repræsenteret i alt hvad der lignede en reel trussel. Til gengæld sparede de på kræfterne og lod de mindre seriøse udbrud køre. Klog og stærk kørsel. Moberg sad med i de to mest seriøse udbrud, herunder det afgørende der til sidst voksede til ca. 25 mand. Høberg sneg sig op til det afgørende udbrud sammen med bl.a. Jacob Moe og Martin Mortensen. Kasper Eibye forsøgte at køre med i en del udbrud, men havde en af de dage hvor man bliver fanget på mellemhånd hele tiden. Så resultaterne afspejler ikke rigtig den flotte kørsel af det kun tre mand store hold. Vi ser frem til at stille mere talstærkt i septemberløbene.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov