Criterium des Europeen Jeunes 1. etape

15-09-2007 af Ungdomsafdelingen
Fredag blev første etape at ungdomsløbet i Luxembourg kørt.
Etapen var på 82 km, og var med smalle veje, mange sving og krydret med en stejl bakke på ca. 1 km.
Odder havde 6 ryttere på eget team og Søren og Kristian på distriktsholdet, iblandt de 156 startende.

Forud for starten var der lodtræning om rækkefølgen for servicevogne. Oddervognen blev trukket ud som den sidste af de tilmeldte vogne, og måtte således køre som bageste bil i kortegen. Lederne på turen har en klar mistanke om at der har været en "seedning" fra arrangørernes side og at det er en følge af oddervognens sidste optræden i løbet for 4 år siden.

Kort efter start skete der et styrt med ca. 20 ryttere involveret, heriblandt desværre Mads, som måtte en tur i asfalten. Mads kom dog op igen og fik kontakt til feltet i bunden af bakken, hvorefter kræfterne var brugt op. Mathias og Nicolai blev ofre for det høje tempo i feltet, og senere måtte også Kasper slippe. De er dog alle klar til start i morgen.

I feltet var de resterende odderryttere, Morten, Daniel, Søren og Kristian aktive, og med i flere udbrud, uden at det dog blev afgørende. Alle kom med feltet hjem, ca 40 sekunder efter en lille udbrydergruppe.

Løbets hjemmeside kan findes på adressen: http://toupatcri.googlepages.com/critériumeuropéendesjeunes

Den aktuelle stilling i løbet efter 1. etape: http://toupatcri.googlepages.com/classements

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov