Ungdom i weekenden

24-09-2007 af Ungdom/TK
Lørdag stillede Odders ungdomshold til start med 6 ryttere i Sønderborg, hvor der skulle køres 72 km. på den forholdsvis flade rute.
Efter en rolig 1. omgang kom der gang i sagerne på sidste omgang, hvor en gruppe på 11 ryttere heraf 3 fra Odder kom afsted.
Mod slutningen slap en rytter afsted i front, hvorefter de øvrige udbrydere måtte afgøre de efterfølgende placeringer imellem sig. Her var Søren næsthurtigst og blev nr. 3, Kristian blev samlet nr. 6 og Daniel nr. 8.
Foran hovedfeltet lykkedes det endelig for Nicolai at komme fri og han kunne køre ind på 13. pladsen, mens Morten i spurten placerede sig som nr. 19. Mathias sluttede lige uden for præmierækken i hovedfeltet.

Søndag var der så Tornado Cup finale i Rødekro / Aabenraa, Kristian lå godt til en samlet topplacering i den gennemgående cup, og gik da også fra start til angreb for at avancere i den samlede stilling. Allerede på første omgang var Kristian og Jacques Stilling fra Randers i et godt udbrud, som imidlertid blev indhentet af en gruppe, der blev dannet efter at flere ryttere var kørt enkeltvis fra feltet. I denne gruppe fik ingen Odderryttere "lov" til at køre med, de sad i feltet sammen med de fleste af favoritterne til løbet.
Kristian spurtede sig så til en 3 plads i løbet, hvilket også gav en flot 3. plads i den samlede Tornado Cup.
Daniel sprang kæden og ingen af de øvrige Odder drenge blev placeret.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb