Fornem markering af ungdom

01-10-2007 af Af Ungdomsafdelingen
Helt igennem godkendt. Sådan kan indsatsen i årets to sidste løb beskrives for OCK's ungdomsryttere. En podieplads til Morten og 2x2 præmier til Daniel og Mads blev resultatet af de to sidste løb i år.

Højdepunktet stod Morten Rasmussens for med en fin 2. plads i Bov. Baggrunden var aggressiv kørsel og masser af aktivitet fra de gulklædte.

Daniel og Mads viste med tydelighed at de havde overskud og energi. Begge dage var de særdels aktive. Særligt i Tønder hvor deres hårde kørsel var medvirkende til at splitte feltet på borstenene i Møgeltønder.

Ungdomsafdelingen fulgte hele løbet fra tætteste hold i en bil på samtlige kilometer. Og det var tydeligt at se at rutinen og erfaringerne fra hårde løb i bl.a. Belgien og Luxembourg kom Odder rytterne til gode på de teknisk svære veje.

Mest imponerende var det at se hvordan brostene i Møgeltønder nærmest var ren hjemmebane for Odder-drengene.

Super flot var det også at Morten gav sig selv et kæmpe moralsk rygstød til næste sæson ved at spurte sig til en 2. plads i søndagens løb.

Med den placering medvirkede han til at det samlede udbytte for ungdomsrytterne kan få karakteren bestået med udemærkelse.

Næsten sæson tegner allerede godt. Både for de ryttere der skal prøve kræfter i junior og for de ryttere der fortsætter som 2. års ungdom.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov