Sæsonafslutning Tønder / Bov for drenge/pige

08-10-2007 af Trænerteamét
Drenge/Pige afd. har nu kørt de 2 sidste løb i denne sæson. Om lørdagen blev der kørt på brosten og i regnvejr i Tønder. Søndag var der noget bedre vejr til løbet i Bov.

I Yngste stillede Jacob Vistisen op begge dage. Han gennemførte lørdag, mens han om søndagen måtte en tur i asfalten.

I Mellemste var Troels Kristensen, Mads Malmros og Patrick Leth til start begge dage. Troels gennemførte, Patrick gennemførte lørdag og fik en flot 4 plads søndag. Mads skal have et tillykke, da han fik sin første medalje i mellemste om lørdagen, søndag gennemførte han.

I Ældste D var Mads Carlsen og Esben Vestergaard til start begge dage. Lasse Brunsgård skulle have været med, men styrtede desværre torsdagen forinden og slog sit ben. Mads gennemførte begge dage dog med et par ture i asfalten. Esben måtte udgå om lørdagen, da hans bagdæk sprang, men gennemførte om søndagen.
I Ældste P var Pernille Leth til start begge dage. Hun gennemførte også begge dage.

Julie Leth kørte i Dame Junior. Om lørdagen blev det til en 2. plads, slået på målstregen af en Esbjerg rytter. Om søndagen fik hun dog sat tingene på plads, da hun slog den selvsamme rytter i opløbet. Så Julie endte på sidstedagen øverst på skamlen.

Tak for i år. Det har været en fornøjelse at være sammen med jer.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben