Julie på landsholdet

19-12-2007 af Juniorafdelingen
I weekenden den 14.-16. december var juniorbanelandsholdet i Tyskland for at køre holdmatch. Et hold består af 6 drenge og 2 piger. Holdet skulle bla. køre mod tyske hold samt juniorlandsholdene fra Ukraine og Tjekkiet.
På det danskehold var Julie Leth fra Odder Cykel Klub med. Det endte med at Julie blev eneste pige da Michelle Lauge desværre blev syg.

Julie har siden senior DM i oktober, hvor hun vandt bronce i 3000 forfølgelsesløb, næsten ugentligt været i Ballerup for at træne eller køre løb i Ballerup cykelarena.

Julie har flere gange vist, at man sagtens kan bo i Jylland og alligevel vinde løb selvom man ikke har muligheden for dagligt at træne på banen. Det er gennem sæsonene blevet til flere førstepladser på banen og dette har betydet at Julie er blevet udtaget til juiorbanelandsholdet og dermed turen til Tyskland.

I Tyskland skulle Julie bl.a. kører mod juniorverdens. og europamesteren i sprint, 1000m på tid og keirin.

Julie skulle ialt kører 10 løb og det blev til førstepladser både lørdag og søndag i pointløb og udskilningsløb, 2 andenpladser i skratch, tredjepladser i sprint og omgang på tid og femtepladser i sprint og omgang på tid.
Samtidig med at drengene på holdet også fik flere gode placeringer bl.a. flere første og anden pladser, endte det med en samlet dansk sejr og dermed guldmedaljer.

24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober