Nice dag 4+5: Hviledag og sne

12-02-2008 af Nice Nice News redaktionen
Mandag var hviledag, og rytterne kørte derfor i lavt tempo fælles op til Vence og videre til Tourrettes-Sur-Loup, hvor der var kaffepause. Mens rytterne holdt kaffepause kørte Simon Borchmann videre for at finde en rute til næste dags intervaltræning. Men på en lille nedkørsel gik der desværre galt for Simon, og han havnede på køleren af en modkørende bil. Heldigvis skete der ikke noget med Simon! Eneste skade var et ødelagt forhjul på Simons cykel og en ødelagt forrude i den modkørende bil.
Simon var dog ikke mere medtaget, end at han efter hjulskift, kunne sætte sig på cyklen og køre tilbage selv.
Kl. 14 gik turen så mod Monaco, hvor Bo - ham med dagens chaufførbemærkning - kørte os sikkert til Monaco. Her fik vi ca. 3 timer på egen hånd inden vi ved 18-tiden kørte tilbage mod Carros. Kl 19 præcist ankom vi til restauranten hvor vi fik en tre-retters aftensmad.

Tirsdag var der så igen dømt hård træning, med masser af intervaller. Rytterne startede dog med at "klatre" op i bjergene inden de blev sluttet løs med spurterne. Desværre var cheftræner Simon igen i dag meget uheldig, så en fod ,der blev trådt ud af pedalen, betød at han styrtede, og i faldet tog Kasper Eibye med ned. Heldigvis var skaderne på hverken Simon eller Kasper værre end at de kunne fortsætte turen. Herefter fortsatte rytterne med intervaller opad de næste bjerge, bl.a. det godt 25 km lange Col de Turini. Her nåede rytterne op i næsten 1700 meters højde. De sidste km af bjerget blev kørt i snedækket landskab, og selvom det var lidt koldt for rytterne, især på den efterfølgende nedkørsel, så nåede de også at nyde udsigter ud på bl.a. Isola 2000.
Det var nogen godt trætte og sultne ryttere som kom tilbage til Respelito, og det blev ikke sent inden alle ryttrerne var i seng. I morgen venter nemlig en "kør-langt-dag", som dog ikke byder på intervaller.

Se billeder fra træningen fra hviledagen samt turen til Monaco her:
- Hviledag

Se billeder fra dagens træning her:
- Træning

Herunder finder du hviledagens afsnit af Nice Nice News samt afsnittet fra dagens træning.

Tryk på "Play/afspil" knappen for at starte filmen.

Glæd dig til mere Nice Nice News snart!

26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer