Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Ungdom i Nice

17-02-2008 af Søren Pedersen
Odder Cykleklubs ungdoms drenge var også med i Nice dette år. Efter en lang tur i bussen, ankom vi til vores nye hjem i Carros ved Nice. Carros ligger ved foden af bjergene, så det er det perfekte udgangspunkt for træningen.

Af ungdoms drenge deltog Christian Vestergaard, Morten Timmermann, Mads Prangsgaard, Esben Vestergaard og Andreas Ø. Pedersen. Som leder deltog Peter Vestergaard og Søren Pedersen.

Klubbens elitetræner Simon Borchmann delte træningen op i blokke, så der skulle køres hårde intervaller lørdag, mængde søndag, rulledag mandag, hvorefter det startede forfra med hårde intervaller tirsdag, mængde onsdag og rulledag torsdag. Fredag blev der kørt cykelløb.

Lørdag startede en flok vilde hingste med at forcere Col De Vence 963 meter over havet, en stigning på 9 km. med en gennemsnitsstigning på 6 %. Det blev et noget længere interval end til tænkt, men de var simpelt hen ikke til at stoppe igen. Det tegnede til at blive en rigtig god træningslejr, med den vilje og begejstring drengene viste.

Søndag blev knapt så kuperet, som dagen i går. Turen gik op omkring byen Vence, hvor efter næsen blev vendt mod Nice og hjem over La Gaude og Gattieres. En dag med stram kæde og mange kilometer.

Mandag var rulledag og turen gik op over Vence by videre til Tourrettes-Sur-Loup og samme vej tilbage med is pause i Vence by. En god dag alle trængte til efter to hårde dage.

Tirsdag stod den igen på hårde intervaller, denne gang via en stigning på 6 km. til byen Gilette og videre over Roquesteron, Bouyon og hjem over Le Brok. En dag med mange intervaller og spurter, som for nogle begyndte at kunne mærkes i kroppen og for andre begyndte formen at vise sig.

Onsdag var igen en mængde dag med mange kilometer. Turen gik over Vence by videre ud af vej D2210 og op over stigningen Gourdon, som stiger meget kraftigt i starten. Her blev der givet gas lige fra starten, hvor efter der var samling og Cola på toppen. Turen gik hjem over Coursegoules og ned af Col De Vence med fuld fart, en tur med stram kæde og høj fart.

Torsdag stod igen på rulledag, denne gang ned til den franske Riviera. Dejlig varm dag med is og som sædvanlig høj sol.

Fredag stod den på cykelløb, som foregik på en rundstrækning fra Carros ud ad af et stykke fladvej på 5 km., hvorefter det gik op imod Gattieres, en stigning på 5 km. og sidst en nedkørsel med Carros på 5 km. Rundstrækningen blev kørt 4 gange, de første to fulgtes alle sammen, hvorefter der blevet givet fuld gas. Alle kørte et flot løb og gjorde hvad de kunne, men Mads kunne simpelthen ikke hentes. Han stak på tredje omgang i bunden af stigningen, men blev hentet igen på det flade stykke, men stak igen af fra bunden af stigning på fjerde omgang og kunne vinde løbet foran Andreas og Esben.

En virkelig god uge med masser af kvalitetstræning og godt samvær. Ud over et par punkteringer og lidt hosten, var vi forskånet for uheld.


10 seneste nyheder:
14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår
25-12-2018 Generalforsamling
 


 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross
 
 
BLIV CYKELRYTTER