Stærk sæsonstart i Belgien

15-03-2008 af Juniorafdelingen
Team Kvickly Odder Junior leverede en fantastisk sæsonstart i dag i Belgien, da de fik 2 mand på podiet, i det særdeles bakkede og hårde løb GP Soumagne.

Kristian Haugaard og Søren Kristensen kom tidligt i løbet af sted i en 20 mands stor gruppe. Gruppen blev dog hentet igen, og halvdelen inde i løbet kom ny gruppe af sted. 8 mand med bl.a. Mathias Lisson og Kristian Haugaard. Gruppen holdt godt sammen og med ca. 10 km til mål, blev gruppen delt op i to, hvor en stærkt kørende Kristian Haugaard var med forrest. Men da front gruppen ikke arbejde sammen lykkedes det Lisson og en anden rytter at komme op bagfra.
Kort før mål kom Lisson og belgier væk fra de 4 mand, og holdt til mål, her blev Lisson desværre henvist til andenpladsen. Haugaard kom ind kort efter og besatte 3. pladsen.

Jeg har aldrig haft så gode ben, det er helt vildt. Jeg kørte de andre midt over på stigningerne, og måtte vente på dem flere gang. Da jeg kom af sted sammen med de 3 andre kort før mål, var jeg sikker på at sejren er hjemme. De finder dog hurtigt ud af hvor god jeg var, og så begynde de at arbejde sammen, selvom de kom fra 3 forskellige klubber! Det er vildt frustrerende kun at blive nr. 3.” sagde en skuffet Kristian Haugaard efter løbet. ”Jeg er overhoved ikke træt. Jeg kunne kører løbet en gang til hvis det skulle være”.

Jacques Stilling og Søren Kristensen kom begge ind blandt de forreste i feltet, og blev placeret som nr. 14 og 16 i løbet.

Kun 35 ud af 85 mand gennemførte det hårde løb i Soumangne.

En fantastisk sæsonstart for juniorne, som i morgen skal GP Ronse. Her vil rytterne igen vil været klar, til at gøre en god figur.

GP SOUMAGNE - 82,8 km.
1. François Meurisse (UNION CYCLISTE SERAING)
2. Mathias Lisson (DEN - TEAM KVICKLY ODDER) à 3"
3. Kristian Haugaard (DEN - TEAM KVICKLY ODDER)

4. Florent Serry (UNION CYCLISTE SERAING)
5. Michaël Savo (V.C. HAUT-PAYS) 8"
6. Arnaud Maquet (UNION CYCLISTE SERAING)
7. Jens Stofflen (PERFORMANCE - GORSEM)
8. Tom Dumoulin (NED - BERGKLIMMERS) 9"
9. Arne Saey (PERFORMANCE - GORSEM) 24"
10. Maël Bantuelle (PREDICTOR - LOTTO - V.C.A.)
...
14. Jacques Stilling (DEN - TEAM KVICKLY ODDER) 1:07"
16. Søren Kristensen (DEN - TEAM KVICKLY ODDER)

02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer