Okay start af ungdom i Belgien

01-04-2008 af Ungdomsafd.
Mandag før påske drog rytterne Morten Timmermann, Nicolai Mondrup og Andreas Pedersen, samt leder Henrik Mondrup af sted mod vandrehjemmet i Ronse i Belgien.

Træning på de Belgiske landeveje startede tirsdag morgen, hvor der blev kørt ca. 85 km. med indlagte træningsøvelser undervejs, bl.a. 5 x 40 sekunders spurter.

Rytterne kom i himlen onsdag, da de forcerede de mange hårde stigninger der er i området. Nogle stigninger er på til ca. 25 %, hvilket er noget mere end Sondrup eller Pederstrup bakkerne.

Mængde træning var lagt ind torsdag, hvor der igen også blev kørt en spurt serie under vejs. Der blev der kørt lige fra 75 km. til 105 km., så det var nogle trætte ryttere som kom hjem.

Inden der skulle køres cykelløb lørdag og søndag var der behov for an rulledag, så det blev fredagen brugt til. Efter rulleturen blev alle cykler rengjort og smurt, så de var klar til løb.

Lørdagens cykelløb Omloob Van de Riegerblev blev kørt på en 4 km. rundstrækning, hvor der skulle køres 9 omgange. Vejret viste sig ikke fra sin gode side, den stod på meget kraftig blæst, som voldsomme regnbyger.
Der blev kørt cykelløb lige fra starten og der blev stukket i både højre og venstre. Nicolai var godt med fremme og var også af sted et par gange, dog uden held til at slippe af sted fra feltet. Senere i løbet blev Nicolai desværre påkørt af en Belgier og styrtede, dog uden større skader på krop og cykel.
Til Morten var der debut som cykelrytter, da det var hans første licens cykelløb nogensinde. Både Morten og Andreas sled i det for at hænge på og dette gav Morten en 38. plads og 5 Euro præmiepenge. Stort tillykke til Morten :-)

Søndag stod den igen på cykelløb. Nemlig løbet Nieuwlingen, som igen var en kort rundstrækning på 6 km., som skulle gennemkøres 9 gange. Vejret var blevet en hel del bedre end om lørdagen, lidt sol, men stadigvæk en del blæst.
Igen blev der kørt cykelløb fra starten og allerede efter 1. omgang var blevet meget kraftig reduceret, men alle tre Odder ryttere sidder fint med.
Nicolai kommer ind på en flot 29. plads og vinder 5 Euro i præmiepenge, Morten og Andreas måtte slippe til sidst og kommer flot ind i en gruppe efter feltet, hvor de synes at have overtaget.

Alt i alt en rigtig god træningslejr, med mange gode kilometer og erfaringer i bagagen.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb