Solid holdpræstation af Team Kvickly Odder i Esbjerg

13-04-2008 af Eliteudvalget
Team Kvickly Odder leverede i dag en solid holdpræstation. Selvom det kun blev til sekundære placeringer, var rytterne repræsenteret i alle væsentlige udbrud, herunder finalen, ligesom det flere gang var dem der angreb. Rasmus Fjordside og Lars Werenberg sad med i det første lange udbrud. Lars punkterede desværre, mens Rasmus sad med til udbruddet blev hentet efter ca. 90 km. På det tidspunkt sad der stadig tre mand foran feltet. Derefter tog Kasper Eibye over og var med i flere lovende udbrud. Da Kaspers gruppe blev hentet midt på andensidste omgang, lancerede Simon Borchmann et kontraangreb. Og det skulle vise sig at blive det afgørende udbrud. 6 mand kom afsted og de tre mand foran blev kørt ind netop som de kørte ud på sidste omgang. Ærgerligt nok tøvede Simon et sekund for længe da Rene Jørgensen (Designa) og Lasse Bøchman (Glud og Marstrand) kørte fra gruppen. Simon forsøgte efterfølgende flere gange at stikke fra gruppen (2 fra Odense Energi, 1 fra Designa og 2 fra Glud og Marstrand) op til de to, senest da der manglede 1400 meter. Men det lykkedes ikke at komme fri, og der var naturligt nok ikke noget tilbage til spurten. Så holdet måtte nøjes med en 9. plads til Simon og en 17. plads til Kasper. Men så godt som holdet fungerede, lover det godt for fremtiden.

23-09-2017 Klubfest 2017
20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017