Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Fantastik sejr til Julie

27-04-2008 af Flemming Kajberg Jensen
Team Kvickly Odder Juniorrytteren Julie Leth sejrede i dag i første afdeling i Bikebuster Dame Cup over 90 km, på den lettere kuperede rute, ved Hillerød.
Selvom der havde været mange udbruds forsøg, var det alligevel et samlet flet på 19 ryttere, ud af 31 startende, der kom samlet til mål. Her vandt lynhurtige Julie Leth, en tæt spurt over Trine Lorentzen fra ABC.
Flot kørt af Julie, da det er hende første start med de ”voksne” piger.
Jeg var lidt nervøs inden start. Løbet var på 90 km. og jeg viste ikke rigtig om jeg kunne holde til det, da jeg aldrig har kørt så lagt et løb før. Taktikken inden start var at jeg skulle forsøge et par gang, og hvis det ikke lykkedes at komme væk, skulle jeg bare sidde i feltet og håbe på at jeg havde kræfter til en god spurt.” Sagde den kun 15-årige Julie Leth efter løbet.

Næste udfordring for Julie bliver Odders eget etapeløb Tour de Himmelfart som starter på torsdag. Her skal Julie cykle med ældste drengerytterne. ”Det bliver noget anderledes, at skulle cykle med drengene. Det er aldrig det samme at kører med drengene, som at kører med et rent pigefelt. Deres ryk er noget anderledes, også er de også lidt lettere end vi piger er.” Sagde Julie, som samtidig er indstillet på at det ikke skal blive nogen let sag for drengene at kører fra hende. ”Det skal blive sjovt at vise drengene hvordan man kører cykelløb.” afsluttede Julie med et smil på læben.
Mon ikke at nat-blusen de kommende dage er en gul trøje?


Julie øverst på podiet. Foto: Willy Frederiksen

Resultat og stilling efter 1. afdeling
1 Julie Leth - Team Kvickly Odder
2 Trine Lorentzen - ABC
3 Anette Berg - Sorø BC
4 Mette N. Jensen - Randers CK
5 Karina Louise Sørensen - DBC
6 Henriette Frederiksen - Herning CK
7 Bente Jensen - Hvidovre CK
8 Mia Eskebjerg - ABC
9 Katinka Skovgaard - Bornholm
10 Connie Kjøller - ABC


1 mand i top 10
Juniordrengene kørte i dag anden afdeling af deres Bikebuster junior Cup. Der skulle køres i alt 134 km, på den bakkede rute i Lemvig, som dele af ruten før har været anvendt til DM.
6 ryttere var til start, Kristian Haugaard, Mathias Lisson, Christian Carlsbæk Møller, Jacques Stilling, Søren Kristensen og Morten Rasmussen.
Løbet startede godt da Christian Møller kom med i dagens første udbrud, som kom af sted på første omgang. Christian måtte dog lade sig falde tilbage til feltet sammen med en del andre ryttere, da han var impliceret i et af dagens mange styrt.
En som også måtte en tur i asfalten var Søren Kristensen, da han var på vej mod de forreste ryttere på anden omgang, sammen med Rasmus Quaade og Mads Meyer (løbets senere nr. 7 og 11). Søren fik en hård medfart da cyklen forsvandt under ham rundt i et sving. Søren kom dog op på cyklen igen, og fik kæmpet sig tilbage i feltet, dog kun for et kort bemækrning, da han måtte udgå med store smerter i venstre baglår.
Ca. halvvejs i løbet var en gruppen på 11 mand blevet samlet i front, hvor Odder havde Kristian Haugaard med. Gruppen blev splittet op flere gang mod slutningen, hvor det lykkedes et flot kørende Glud & Marstrand hold at besætte løbets fem første pladser.
Kristian fik lige kæmpet sig ind i top 10, da han slog Mads Mayer fra Roskilde. I feltet som kom ind kort efter blev Mathias Lisson nr. 17, mens Jacques Stilling som havde ydet en flot arbejdsindsats for både Kristian og Mathias blev nr. 24.


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross