Team Kvickly Odder uhyre tæt på podiet i pinsen

14-05-2008 af Eliteudvalget
Rasmus kørte en 4.-plads hjem i Viborg. Efter at have siddet i 11-mandsudbrud det meste af løbet kørte Rasmus fra udbruddet sammen med Andre Steensen (CSC). På det tidspunkt tegnede det til en podieplacering. Men efter en teknisk passage kom par nr. 7, Alex Rasmussen (Designa) og Michael Mørkøv (GLS), op til dem. Og i det selskab og med det han allerede havde investeret, valgte Rasmus helt rigtigt at lukke sækken og forsvare det han havde opnået ved at køre med det han havde.
De to øvrige pinseløb bød på knap så gode resultater. I Silkeborg havde holdet to ryttere (Rasmus og Simon) med i den 31 mandsgruppe der kørte om 3.pladsen efter Allan Johansen og Rene Jørgensen. Men det blev uden det store udbytte; og det må sportschefen tage på sin kappe da hans forsøg på at køre spurten for Rasmus glippede fuldstændigt.
I Hammel kom holdet lidt på bagkant med løbets udvikling på de smalle veje og missede det afgørende udbrud. Siden kom først Lars og derefter Simon af sted i to mindre grupper som smeltede sammen. Men der var der kun 12. pladsen tilbage at køre om. Lars kom af sted i en mindre gruppe og endte lige netop i præmierækken.
Generelt set var holdet pænt repræsenteret i angrebene, ligesom rytterne supplerede hinanden rimelig godt i de tre løb. Men der er stadig nogle skønhedsfejl, og holdet er stadig ikke helt skarpt nok i de afgørende faser af løbet. I forhold til det forestående etapeløb Ringerike var det godt at se at alle mand gennemfører i både Silkeborg og Viborg, mens 5 ud af 7 mand kommer igennem i Hammel.

24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober