Mattias flot tilbage efter skadespause

14-05-2008 af Eliteudvalget
Mattias kørte og gennemførte sit første A-løb i Hammel. Ganske vist har Mattias allerede i marts vist lovende takter dels ved at køre i præmierækken i et hårdt kermesseløb, dels ved at gennemføre Challenge des Hesbaye; men denne gang var det efter en lang skadespause.
Netop som vi troede at Mattias var kommet igennem vintertræningen uden det knæproblem han har haft de to tidligere år, viste det sig igen. Så Mattias har ikke trænet hele april på grund af en irritation i knæet. Og det var mildt sagt brandærgerligt da Mattias var fantastisk godt velforberedt til sæsonen. Først i maj har Mattias genoptaget træningen, og da det tydede på at irritationen var forbundet med mængden, har han fokuseret på intensitetstræning og begrænset træningspassenes varighed til det tidspunkt hvor han har kunnet mærke noget i knæet. I begyndelsen var det en lille time, men langsomt sneg han sig op på en time og femogfyrre minutter. I lørdags lykkes det så at køre tre timer uden problemer. Og så fik Mattias mod på at køre løbet i Hammel der netop er relativt kort af et A-løb at være. Selvom Mattias form var langt fra hvad den var i marts, kom Mattias fint igennem i sit første løb med de sorte rygnumre. Nu satser vi stærkt på at Mattias kan kontrollere irritationen og glæder os til at han glider ind på holdet de forestående løb.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben