Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Nice: Referat fra mandag og tirsdag

11-02-2009 af Flemming Kajberg Jensen
Mandag morgen stod rytterne klar til at fortsætte den træningslejr, at de endelig var begyndt på.
Rytterne kørte i samlet flot til St. Martin du Var, for at bestige dagens første bjerg op til byens Levens. Spurten på toppen, blev noget utraditionelt vundet af Flemming, hvilket nok mest siger noget om tempoet op af bjerget.På toppen blev gruppen delt op i 2, hvor ungdomsrytterne, med Søren P. i spidsen skulle ud på dagens korteste tur. Rytterne her kørte videre mod byen Utella (ikke Nutella), som lå på toppen af dagens næste bjerg. Her delte vejen sig i to. Søren tog et sats og valgte vejen til venstre, da den eftersigne skulle være den korteste vej hjem. Det gik godt nok op i 6 km mere, men så skulle de blot ned på den anden side, og så ville rytterne være hjemme. Alle rytterne kæmpede flot de sidste km mod toppen, og de sidste 1½ km, blev der kørt i ren sne. Da de første endelig var kommet op, viste vejen sig at være blind!!!! Så alle skulle den samme vej tilbage igen!
Så da rytterne kom tilbage igen, tog de vejen til højre, som senere viste sig at være en vej, som Frankrig ikke selv viste at de havde på landkortet. Rytterne tog det i stiv arm, og efter stille nedkørsel og endnu et bjerg var passeret, fandt Søren ”stifinder” endelig ud på en kendt vej igen.
Efter mere end 5 timer i sadlen, vende ungdomrytterne hjem, som de sidste, med 110 km i benende. Til trods for at det var dem som skulle ud på den korstete tur.
Drengene kørte flot, og der var klart den sjoveste tur de havde været på længe med Søren ”stifinder” i spidsen.

Den anden gruppe kørte fra toppen af Levens mod Col de Turini, et 27 km langt bjerg som slutter i 1620 meter højde. Her blev der kørt nogle intervaller i bunden af stigningen, inden der til sidst blevet givet fri til toppen. Da rytterne kom op i højderne, var det som at køre i en lang tunnel, med sne til lagt op over begge ører.Rytterne kom i spredte grupper til toppen af bjerget, hvor de fik deres vinterjakker på, og i samlet flok kørte ned af bjerget, og hjem igen.

Røde klipper og kendte vejen med Søren P.
Senior, junior og elite gruppen kørte tirsdag på flad vej, via D2210 til Grasse, for derefter at slå syd over til Cannes og videre til St. Rafael. Stedet med de røde klipper.
Juniorerne blev sendt hjem lidt før de andre, så der blev sikret, at ingen fik kørt for langt.
Turen blev krydret med de sædvanlige intervaller.Ungdomsrytterne kørte denne dag, af kendte veje med Søren P, af bagvejen op Col de Vence via Le Broc og Bouyon. På toppen af Col de Vence, blev der kørt ned til D2210, for i samlet flot at vende hjem til Carros.

Her ventede de tre køkken piger Rie, Dorte og Tina med endnu en omgang 5 stjernet tag-selv-bord.


10 seneste nyheder:
14-08-2020 Nyhedsbrev august 2020
21-06-2020 Bliv cykelrytter!
07-06-2020 Hyggedag - med arbejdsopgaver
24-05-2020 Til alle medlemmer i Odder Cykel Klub
03-04-2020 Tour de Himmelfart 2020
03-04-2020 Tour de Himmelfart 2020
11-03-2020 AFLYSNING
09-03-2020 Invitation til præsentation 2020
03-03-2020 Saksild Strand Camping til TDH 2020
12-02-2020 Regnskabs orientering for 2019
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross