Junior i Påsken

19-04-2009 af Flemming Kajberg Jensen
I påsken var tre af Odders junior med landsholdet nede for at kører det legendariske cykelløb Paris-Roubaix for juniorer. Rytterne som var udtaget til at repræsenterer Danmark var Simon Larsen, Kristian Haugaard og Kasper Svingel. 122 km med 29,1 km på brosten med 16 pavéstykker stod opgave på for juniorerne.
Simon, som også kørte løbet sidste år, var eneste rytter som blev noteret for en placering, da han gennemførte løbet som nr. 29, ud af kun 30 fuldførende ryttere.
Kasper Svingel udgik tidligt i løbet, efter at have været impliceret i et styrt, mens Kristian Haugaard blev pillet ud efter ca. 100 km.

I Danmark stod den på cykelløb i Esbjerg, Varde og Holstebro.

Første løb var enkelstart i Esbjerg, her var Nicolai Mondrup og Mathias Christensen tilstart. Begge kørte en fornutig enkeltstart, dog uden nogen af dem fik præmie.
I Dame Junior vandt Julie Leth surverent, med over 1 min ned til nr. 2.

Dagen efter stod Esbjerg igen for cykelløb, denne gang med et linieløb. Her var Christian Carlsbæk godt med fremme, og fik en flot 6. plads. Mens Pernille Leth fik en flot 3. plads i dame junior.

Varde CR havde i år også valgt at arr. cykelløb, hvilket Jacques Stilling var glad for. For efter 2t28min53sek kunne han kører over stregen som sikker vinder af juniorløbet, og sikre drengene første sejr på dansk grund, og anden sejr i år. Sejren kom i hus, via flot hold arbejde mellem Jacques og Karl. I Dame junior var Julie igen med fremme, og sikrede sig en fornem 2.plads.

Påsken sidste løb, blev arrengeret af Holstebro CC.
Her blev det til en 8. plads til Kasper Svingel, 11. plads til Karl Magnus Larsen, mens Simon Larsen fik den sidste præmie, via en 15. plads. Mathias Christensen var også med langt fremme, og blev nr. 21.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov