Fantastisk holdkørsel gav podieplads

24-05-2009 af Juniorafdeligen/FKJ
Efter 3 dage med fantastisk cykelløb på allerhøjeste niveau, kunne Team Kvickly Odder Junior sætte et fantastik puntum for året Tour de Himmelfart, da det via flot holdkørsel på kongeetapen, lykkedes at få Kristian Haugaard op på løbet andenplads.
"Jeg er vildt glad, det er et af mine største resultater nogen sinde. kom det fra en træt, og helt udkørt Kristian Haugaard efter han var kommet over strengen. "Jeg viste jeg havde gode ben, så jeg er glad for at det lykkedes. Og de andre på holdet arbejdede fantastisk for mig.

Ud over podie placeringen til Haugaard, blev det envidere til en samlet 9. plads til Jacques Stilling, 12. plads til Kasper Svingel samt en 23. plads til Simon Larsen. Alle med præmie. Uden for præmierækken blev Christian Carlsbæk nr. 26, Karl Magnus Larsen nr. 55 og Morten Timmermann nr. 58.

I point konkurrencen blev det til en 2. plads til Kristian Haugaard, og i bjergkonkurrancen til en 3. plads også til Kristian Haugaard.
Begge konkurrancer førte Haugaard inden sidste dagen, men valgte klogt nok at fokuserer på det samlede restultat.

I holdkonkurrencen blev det til en flot og fornem 3. plads til juniordrengene.

"Jeg er rigtig stolt over drengenes kørsel her under Tour de Himmelfart. De kørte virkelig som et hold, og det gav jo også pote. Kristian's 2. plads i den samlede stilling, er den bedste placering en Odder junior nogen siden har lavet, så vi har kun grund til at være meget tilfreds." Sagde sportsdirektør Flemming Kajberg Jensen efter løbet.

Julie indtog også podiet
Med to etape sejre, og tre anden pladser i bagagen, kunne Julie Leth også bestige podiet, efter 3 dages hård kørsel. Julie startede som lyn og torden, med at vinde prologen, og kom derved i den guletrøje fra start. Julie mistede dog allerede trøjen igen, på løbet anden etape, da kommisæren lavede en regnefejl ved bonus sekunderne. En fatal fejl af kommisæren, som kom til at koste Julie dyrt på den efterfølgene etape.
Julie rejste sig dog igen ved at vinde 4. etape.

Samlet blev det til dog til en flot 2. plads til Julie, på hjemmebanen i Odder.

23-11-2017 Klar til cyklecross i Odder
04-11-2017 Ordinær generalforsamling 2017