Stjernefrø spirede i forårs solen

01-06-2009 af Juniorafdelingen / FKJ
Ganske som i naturen, spirede Odders stjernefrø i Juniorklassen, da forårs-solen bagede ned over Danmark i pinsen.
I det sidste afsnit i triologien "pinseløbene 2009", var teamet helt urøerlige. Dages første udbruds forsøg var på 7 ryttere, her var Kristian Haugaard og Karl Magnus Larsen med. Denne gruppe blev senerer doblet op til 14 mand, hvor Simon Larsen og Jacques Stilling nu også var at finde. Gruppen arbejde dog ikke ordenligt sammen, og blev igen hentet af feltet.
Lige da dette skete, kørte Jacques Stilling kontra, og kom alene afsted. Ved mål passagen sidste omgang, var Jacques 30 sek foran feltet. 6 km ude på sidste omgang kom Kristian Haugaard og Marc Garby (Ringsted) op til Jacques, og derfra var der kun en vej mod mål.
Jacques trak en god føring til bunden af Pøt Møllen bakken, her satte Kristian Haugaard et ryk ind i bunden af bakken og fik sat Marc Garby. 5 km senere kunne Kristian Haugaard kører over stregen som vinder af sit første cykelløb på dansk grund i merer end 4 år!
Jacques Stilling kom over stregen som nr. 3, mens resten af Odders drenge bestående af Christian Carlsbæk, Simon Larsen, Karl Magnus Larsen, Kasper Svingel og en Morten Timmermann der er på vej tilbage i topform, alle sad med i feltet.
Flot kørt.

Første løb i pinsen var som altid lørdag i Silkeborg, og her blev det til 3 mand i top 10.
Kristian Haugaard blev en flot nr. 4, mens Simon Larsen og Kasper Svingel blev hhv. nr 9 og 10.
Søndag blev der kørt fladbane race i Viborg, og her var Svingel eneste præmietagende Odder-mand, med en 11. plads.

6. plads i pinse cup
Hos damerne blev der kørt samlet pinse cup, over alle 3 løb, med lyserød førertrøjen. Her blev Julie Leth en flot nr. 6 samlet, i det store damefelt, hvor af mange svenskere og tyskere var tilstede.
"Jeg fik kørt nogle gode cykelløb, og var meget offensiv alle 3 dage, så på baggrund af det. Er jeg fint tilfreds med min indsats." Lød kommentaren var Julie Leth, som nu håber på at blive udtaget til EM.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben