Haugaard sluttede i top 5

07-06-2009 af Juniorafdelingen / FKJ
Der skete ingen forskydninger i top striden, på den afsluttende etape i årets Tour du Pays de Vaud.
112 km fra Villars-Ste-Croix - Chavornay, skulle rytterne ud på.
På dagens første km kom tre mand afsted, hvor danskerne havde Jesper Kousgaard med. Feltet gik helt i stå, og udbruddet fik hutigt oparbejdet et komfortabelt forspring, der senere skulle vise sig, at være nok til at holde hele vejen til mål.
På dagens skrappe stigning ca. halvvejs på ruten, blev der bag udbruddet, samlet en lille ekslusiv gruppe, med top 7 i den samlede stilling.
Ingen ville dog nogle vegne, og det lurer Kristian Haugaard på. På toppen af stigning, lykkedes det ham at komme alene afsted, men klogt nok valgte de resterende i udbruddet, at vente på deres holdkammerater. Få km senere blev der samling bag ved, og derefter gik jagten mod Haugaard, som derved blev hentet.
Her efter var der ingen svære forhindringer på ruten, og en samlet gruppe på 32 ryttere kom ind efter de tre forreste, hvor Jesper Kousgaard kørte over stregen som nr. 3, efter en dag med 111 km i udbrud.
Kristian Haugaard sluttede etapen som nr. 34, og beholdte dermed sin samlede 5. plads i klassementet. Christian Mathiesen sad også med i denne gruppe, og forsvarede dermed sin samlede anden plads.

Kristian kan nu se tilbage på et flot etapeløb, som udover den samlede 5. plads, gav én dag i den gule førertrøje, samt én etape sejr.

24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober