To flotte sejre til Per Christensen

21-06-2009 af Peter Vestergaard
Per Christensen er i topform og slutter forårssæsonen helt suveræn med to flotte sejre i H40. Første sejr nappede Per i går i Skive, og dagen efter var det cyklende postbuds ben stadig så fulde af power, at det også blev til en sejr i Thy.

Dermed rykker Per op i C-klassen efter at have samlet masser af points i 9 løb på tre uger. ”Jeg har egentlig ikke haft tid til at træne, men jeg har haft benene i den sidste tid”, fortæller en stolt Per efter sejren i Thy. Her kørte H-40 rytterne sammen med B-klassen, og der var fart over feltet med mere end 40 i snit.

På tredje ud af fem omgange stak 7 B-ryttere, og i feltet vogtede H-40-rytterne på hinanden. På sidste omgang var der mange udbrud, men hullerne blev lukket indtil 3 km før mål, hvor Per og to andre ryttere slap afgørende fri. ”500 meter før mål rykkede en af de andre, jeg fulgte efter og 150 meter før mål spurtede jeg op af bakken mod mål. De to andre opgav at følge med, og det var skønt at rulle først over målstregen”.

I Skive (om lørdagen) var H40-klassen slået sammen med dame A og C-klassen pga. ikke særlig mange tilmeldinger. Ialt blev det til 67 deltagere som skulle ud på 100 kuperede km krydret med en frisk vestenvind. På første omgang slipper ca. 7 C-ryttere afsted, og de holder feltet på fin afstand idet der ikke var den store enighed om at køre dem ind igen. En del ryttere faldt også fra pga. en hel del ryk fra både C og H40. På sidste omgang har C og H40 indset at det ikke kan lade sig gøre at hente de 7 forreste, som holder hjem. Et par minutter senere i opløbet med 300 meter rykker Per Christensen fra feltet, og vinder med et mulehår sæsonens første sejr foran en sjællænder. Resten af feltet følger lige efter, med Paul Mathiesen på en flot 9.plads(årets første point). Flot flot!!

Billeder er fra løbet i Skive

26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer