God sæsonstart

13-04-2003 af Martin Kajberg Jensen og Lars Werenberg
Årets første landevejsløb blev i dag kørt i Hobro. Odderrytterne har allerede i de indledende løb vist god form, og det fortsatte i dag. I alt blev det til 13 præmier og 39 point, altså i gennemsnit 3 point pr præmie.

Resultaterne fra dagens løb kan ses ved at trykke på "Resultater" i venstre menuen.

A-rytterne var selvfølgelig også i aktion, og det har Lars Werenberg skrevet følgende om:

Løbet i Hobro er som bekendt åbningsløbet i Danmark og derfor ofte præget af stor nærvøsitet. I dag var det dog nærmest modsat. Tidligt i løbet blev en 3-mandsgruppe etableret og Morten Mikkelsen var Odders bidrag til det tidlige udbrud. Nede i et passivt felt holdt de resterende Odderrytter styr på tingene og var med til at holde feltet samlet og farten nede. Med 30 km igen slap 6 mand afsted fra feltet - og her kom både Brian Larsen og Peter Lundblad med. Begge formstærke ryttere. Den nye forfølger gruppe, satte hårdt tempo, men kunne lige præsic ikke nå at lukke hullet op til de 3 forreste, der på sit højeste var 7 min. I dag skulle det lykkedes for det "håbefulde" udbrud at holde hjem. I spurten blev Morten dog 3'er, men efter en lang knæskade, må det siges at være et fantastisk comeback fra den tidl. Thy-rytter. I næste gruppe vandt Brian spurten og blev 4'er, mens Peter blev 9'er. På de sidste 5 km lykkedes det Lars Werenberg at smutte fra feltet og blive nr. 13. Resten af Odder Elite kom ind med feltet.

Pga. påske og Belgienstur bliver hjemmesiden ikke opdateret med billeder, men der vil løbende blive tilføjet resultater fra Belgien. (Tryk på "Resultater" i menuen til venstre).

14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår