Flot Post Cup af Team Kvickly Odder

30-08-2009 af Eliteudvalget
Team Kvickly Odder var med i alt hvad der rørte sig og kørte sig til en 9. og en 13. plads i Post Cup-afdelingen i Lyngby.
Løbet blev kørt over 171 km på en halvflad rute med læ på de fleste steder så vinden ikke kom til at spille nogen særlig rolle. Og Team Kvickly Odder-ryttere var på stikkerne fra begyndelsen. I det første udbrud der lignede noget, var holdet repræsenteret ved Heine Hansen. Da det blev hentet, var rytterne igen med, bl.a. med Rasmus Fjordside og Christan Juul Andreasen. Efter ca. 40 km kommer 6 mand afsted - og her reagerer Jesper Juul Andreasen lynhurtigt og kører op til dem. Jesper bidrager med sit til udbruddet, og forspringet når på et tidspunkt op på 2:40 minutter. Bagved begynder Saxo Bank rytterne Frank Høj og Chris Anker Sørensen at røre på sig. Og forspringer bliver decimeret til under 1 minut. Men så slipper 15 mand afsted, heriblandt Team Kvickly Odders VM-udtagede, Mathias Lisson. 15-mandsgruppen får relativt hurtigt kontakt. Og nu er Team Kvickly Odder repræsenteret med 2 ryttere i det 22 mand store udbrud. Som følge af relativt hård kørsel falder 4 ryttere af udbrydergruppen. De fleste stærke hold er repræsenteret i udbrydergruppen, og der er ikke tilstrækkelig kørekraft i feltet til at gruppen kan hentes, og således får Team Kvickly Odder 2 ryttere med i finalen. Jesper, der har siddet i udbrud over 130 km, kæmper for blot at holde sig med i gruppen. Mathias Lisson derimod er stadig frisk og forsøger at stikke på en bakke med 3 km til mål; men kræfterne slår ikke helt til i den stærkt besatte gruppe. Gruppen kører samlet ind til en højhastighedsspurt, og det forhold taget i betragtning klarer de relativt kleine ryttere Mathias og Jesper det flot med hhv. en 9 og en 13 plads.
De øvrige Team Kvickly Odder-ryttere: Christian Juul Andreasen, Rasmus Fjordside, Heine Hansen, Rudi Nielsen og Lars Ejaas, kommer ind med hovedfeltet.
Team Kvickly Odder har haft ryttere i præmierækken i 3 af de 4 kørte afdelinger i Post Cuppen. Så søndagens resultat hører faktisk til reglen snarere end undtagelsen.

05-10-2019 Resultater klubmesterskab i linjeløb
05-10-2019 Henvendelse