Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Spændende navne på plads for den nye konstellation

03-11-2009 af Torben Kodrup
Så er Team Energi Fyn klar til at offentliggøre de første navne på teamet i 2010. Her er tale om spændende navne, som vil have gode muligheder for at præge den danske cykelsæson 2010.

Der er genvalg til Christian Ranneries og Jesper Mørkøv.
Christian Ranneries er jo meget aktuel her hvor banesæsonens første Worldcup i Manchester er afviklet. Her var han med til at køre en rigtig fornuftig tid i 4000 m. holdløbet, samt en super personlig rekord i 1000 m. på tid. Christian har haft en lidt op og ned 2009 sæson, men er nu med på de lange træningssamlinger med banelandsholdet, og det vil klart give ham gode muligheder for den kommende landevejssæson også. Og så er der jo også hermed en god chance for ham at være med når der køres VM på banen på hjemmebane i marts.

Jesper Mørkøv er også en der bejler til baneVM, men hans force, som er parløb, er der jo rigtig hård konkurrence, så vi må se hvad det kan blive til. Til gengæld er der gode chancer for at han kan deltage i det rigtige 6-dagsløb i Ballerup og vi håber selvfølgelige at ”Rico” vælger Jesper. Men også på landevejen ser vi Jesper med store udviklingsmuligheder. Han har vidst mange gange at han er tæt på toppen, men har lige manglet ”det sidste”. At han har evnerne på det tekniske og taktiske område kan ingen være i tvivl om, og så skal den sidste del af styrken snart komme, det føler vi os sikre på!

TO HELT NYE. Rasmus Fjordside og Søren Pugdahl.

Rasmus Fjordside har jo kørt 2009 i Odder, og det var helt naturligt at tilbyde ham en plads i det nye samarbejdede. Rasmus har jo tidligere vidst stort potentiale, men har brugt nogle år på at studere og derved sat cyklingen lidt i baggrunden, men alligevel holdt sig i en rigtig fornuftig forfatning. Han sluttede stærkt i denne sæson, og har besluttet sig for at prøve at give den fuld skrue i den kommende sæson, og det vil vi gerne forsøge at hjælpe ham til, så hans talent kan blomstre igen.

Søren Pugdahl er helt ny i vores sammenhæng, men vi er glade for at han har valgt Team Energi Fyn. Søren har i 2009 kørt en fornem sæson, især foråret var godt. Det blev til en 2. Plads i UCI løbet i Odsherred, udtagelse til EM på landevejen, og så fik han prøvet Danmark Rundt. Vi ser mange muligheder i Søren, og vi håber at vi kan give han en stabilitet, så han kan få en sæson, hvor han kan fokusere på de mål han, i samarbejde med teamet, sætter sig.
Med disse første navne på plads, føler Team Energi Fyn at vi har fået et godt afsæt frem mod den nye sæson.10 seneste nyheder:
14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår
25-12-2018 Generalforsamling
 


 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross
 
 
BLIV CYKELRYTTER