Sejr til Brian Larsen i Herning (NY)

18-04-2003 af Martin Kajberg Jensen og Lars Werenberg
Selvom det meste af Odder Cykel Klub holder påske i Belgien, så var der alligevel enkelte ryttere til start, da Herning Skærtorsdag afholdt deres åbne landevejsløb.
Og det blev til 5 præmier til Odders ryttere. Odder fik sæsonens første sejr, da Brian Larsen vandt A-rytternes løb foran Jannik Skovlund fra Glud & Marstrand Horsens, og Lars Frederiksen fra Team Hillerød Elite. Odder tog sig også af 17. pladsen, da Thomas Lundgaard kom ind i forreste del i feltet.
I B-klassen blev Torben Leth Jensen nr. 7 og Jacob Koch Sørensen tog sig af 12. pladsen.
I ældste drenge måtte Jonas Søndergaard nøjes med en 10. plads, da han desværre blev lukket inde i spurten.

Lars Werenberg har sendt følgende stykke om A-rytternes løb:
Brian Bare Bedst

Løbet i Herning var det blot andet løb på dansk grund i år og det startede ikke alt for godt for Odder Cykel Klub, Elite. Efter ca. 20 km kørte 16 mand afsted og kun Brian Larsen kom med i det tidlige udbrud. Rent taktisk så det ikke så godt ud, da både Herning, Horsens og PH havde 3 ryttere med hver. Resten af holdet forsøgte at få kontakt til udbruddet, men forgæves. Dermed var det op til Brian at forsvare farverne og det gjorde han så, på fornemmeste vis. Det lykkedes nemlig for Brian at køre væk fra de forreste sammen med Jannick fra Horsens. I en lang spurt var Brian Larsen suveræn og sikrede årets første sejr til Odder CK, Elite. I mens var feltet blevet splittet i den opfriskende vind og i "hovedfeltets" spurt snuppede Thomas Lundgaard en 17.plads, mens Morten Mikkelsen og Lars Werenberg ikke blev placeret. Også Jonas Fredborg kom igennem. Peter Lundblad stod over med ondt i halsen.

14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår