Sejr til Brian Larsen i Herning (NY)

18-04-2003 af Martin Kajberg Jensen og Lars Werenberg
Selvom det meste af Odder Cykel Klub holder påske i Belgien, så var der alligevel enkelte ryttere til start, da Herning Skærtorsdag afholdt deres åbne landevejsløb.
Og det blev til 5 præmier til Odders ryttere. Odder fik sæsonens første sejr, da Brian Larsen vandt A-rytternes løb foran Jannik Skovlund fra Glud & Marstrand Horsens, og Lars Frederiksen fra Team Hillerød Elite. Odder tog sig også af 17. pladsen, da Thomas Lundgaard kom ind i forreste del i feltet.
I B-klassen blev Torben Leth Jensen nr. 7 og Jacob Koch Sørensen tog sig af 12. pladsen.
I ældste drenge måtte Jonas Søndergaard nøjes med en 10. plads, da han desværre blev lukket inde i spurten.

Lars Werenberg har sendt følgende stykke om A-rytternes løb:
Brian Bare Bedst

Løbet i Herning var det blot andet løb på dansk grund i år og det startede ikke alt for godt for Odder Cykel Klub, Elite. Efter ca. 20 km kørte 16 mand afsted og kun Brian Larsen kom med i det tidlige udbrud. Rent taktisk så det ikke så godt ud, da både Herning, Horsens og PH havde 3 ryttere med hver. Resten af holdet forsøgte at få kontakt til udbruddet, men forgæves. Dermed var det op til Brian at forsvare farverne og det gjorde han så, på fornemmeste vis. Det lykkedes nemlig for Brian at køre væk fra de forreste sammen med Jannick fra Horsens. I en lang spurt var Brian Larsen suveræn og sikrede årets første sejr til Odder CK, Elite. I mens var feltet blevet splittet i den opfriskende vind og i "hovedfeltets" spurt snuppede Thomas Lundgaard en 17.plads, mens Morten Mikkelsen og Lars Werenberg ikke blev placeret. Også Jonas Fredborg kom igennem. Peter Lundblad stod over med ondt i halsen.

18-12-2018 Team OK Kvickly Odder samling d. 15 og 16 december
21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019