Flere spændende navne til Team Energi Fyn!

10-11-2009 af Claus Rasmussen
Så er der flere navne klar til Team Energi Fyn. Her er der tale om helt nye elitenavne, som vi vil give et kraftigt afsæt mod, i første omgang den danske top.

Det er Christian Kreutzfeldt, Kristian Haugaard og Rasmus Sterebo.

Christian Kreutzfeldt, ja efternavnet er velkendt på holdet. Storebror Daniel har tidligere kørt for holdet, og det er vores håb at vi kan give Christian mindst samme afsæt. Christian har jo vidst at han har evnerne, og det gælder både bane og landevej. På banen blev det til en bronzemedalje ved junior VM i sommers, sammen med Sebastian Lander. På landevejen blev det til en bronzemedalje ved junior DM i Sønderborg. Han kommer fra Roskilde junior, hvor der er lavet et fremragende juniorarbejde. Vi ser frem til et år, hvor Christian skal udvikle sig.

Kristian Haugaard kommer fra juniorarbejdet i Odder, og med nedenstående resultater i 2009, er der helt klart potentiale i ham.
Nr. 1 Første etape Tour du Pays de Vaud UCI 2,2, samt 1 dag i førertrøjen. Samlet 5 plads.
Nr. 1 Løb i Tyskland, Hammel og Junior cup afd. Haderslev
Nr. 2 Samlet i Tour de Himmelfart
Nr. 2 Første etape Giro della Lunigiana UCI 2,2, Nr 2 bjergkonkurencen, Nr. 1 Kombinationskonkurencen

Deltagelse ved Junior
VM
Trods disse flotte resultater, ligger der et stort arbejde foran Kristian, og tiden vil vise om han har den fornødne vilje, talentet har han.

Rasmus Sterebo kommer fra Odense junior, og Rasmus er en meget stærk rytter, men som kræver lidt finpudsning på det tekniske område. Han har vidst at han har råstyrken, og her i vinter har han også valgt at køre på banen i Ballerup, som helt klart vil styrke ham på det tekniske plan. Rasmus har kørt i en del år, men havde så 1½ år væk fra sporten, grundet et skoleår i Australien, og vendte så tilbage i 2009. Han overraskede en del, og er altså nu klar til at tørne ud for Team Energi Fyn, og vi håber at vi kan hjælpe ham videre. Personligt ser jeg ham som en mulighed for at blive en del af teamets 4000 m. hold i 2010, ja han minder lidt om Casper Jørgensen, som jo også havde brug for lidt tid til at blive rigtig god? Det bliver i hvert fald spændende at følge Rasmus.

Teamet har den klare holdning at vores ny-eliteryttere ikke skal presses for meget, og vores første mål på deres vegne, er at de skal kunne gennemføre løbene og med feltet hjem. Hvor hurtigt det sker, og hvad de næste mål så bliver, vil vi selvfølgelig drøfte med rytterne.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben