Flere navne til Team Energi Fyn

18-11-2009 af Torben Kodrup
Så er der flere navne klar til Team Energi Fyn. Denne gang er tale om helt nye elitenavne, som i første omgang vil give et kraftigt afsæt mod den danske top. De tre ryttere, som holdet i dag har offentliggjort, er Jacob Kodrup, Mads Meyer og Kasper Malmkjær.

”Jacob Kodrup er med igen. Jakob havde en sæson 2009, som var lidt op og ned, men ind i mellem vidste han den klasse, vi mener, han har. Jacob følte ikke, at han på noget tidspunkt havde den helt oppe at ringe, og en skuffelse, for både ham og holdet, var løbet i Frankrig ”Tour de Savoir”, et meget bjergrigt løb, hvor han ikke helt slog til. Derfor er der et klart håb, at han nu har fundamentet til igen at udvikle sig, og han har vidst flere gange at det lige er marginalerne, der skal over på hans side, en anelse mere fokuseret og viljen helt i top, så vil vi se meget mere til Jacob i den kommende sæson,” siger Claus Rasmussen om gengangeren, som han også i 2010 skal arbejde sammen med.

”Mads Meyer er også genganger, og det er med stor glæde, at vi kan beholde denne unge rytter. 2009 sæsonen var hans første i eliteklassen, og vi havde ”bare” det mål, at han skulle lære at køre med i eliteklassen. Det gik faktisk rigtig hurtigt med at lære det, og selv om han ikke er topscore på statistikkerne, så har han vidst, at der kan ligge en stor fremtid foran ham. Nu skal han i gang med sin 2. elitesæson, og der vil ikke blive stillet væsentlig større forventninger til ham, for han skal udvikle sig i sit eget tempo, og vi tror på at han vil fremad, så tempoet skal nok blive ganske godt. Mads er en ung rytter der har talent og vilje, han har den rigtige indstilling, og derfor ser vi frem til at arbejde sammen med ham i det kommende år.”

”Kasper Malmkjær er helt ny i Team Energi Fyn regi. Vi har set på Kaspers første del af sæsonen 2009 og her startede han rigtig flot, med en sejr, en 3. og 4. plads inden midten af maj måned. Efterfølgende har det ikke helt kørt helt så godt, men vi tror på at vi, i samarbejde, kan stabilisere hans præstationer. Kasper vil også få en vigtig rolle i at ”modne” holdet, for med sine 26 år bliver han den ældste på holdet.”

Team Energi Fyn har nu offentliggjort 10 ryttere og det var meningen, at holdet ville have 11 ryttere i 2010-truppen, men omstændigheder har gjort, at Energi Fyn-holdet har valgt at blive 12 ryttere. Det forventes, at de sidste to falder på plads inden for få dage.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov