To nye ryttere til Team Energi Fyn

25-11-2009 af Torben Kodrup
Team Energi Fyn har i dag præsenteret de sidste to navne, som dermed gør 2010-truppen komplet idet holdet nu har skrevet kontrakt med 12 ryttere. Jakob Bering og Andreas Frisch er klar til at give Team Energi Fyn ekstra kraft.

”Jakobs evner på en cykel er kendt af de fleste. En rytter med stort potentiale, som forlod Team Stenca Trading midt i sæsonen. Vi ser en rytter, der kan styrke Team Energi Fyn på mange fronter, for udover, at han selvfølgelig går efter at udvikle sig yderlig på landevejen, så har han også en del MTB løb han gerne vil deltage i, og det er også med mål om topresultater. Vi har valgt at acceptere Jakobs satsning på MTB, det ligger jo i kortene at holdet er fleksibel og dermed respektere rytternes egne mål og ønsker. Vi er overbevidste om, at den ”frihed” vi giver til rytterne kommer holdet til gode, og selvfølgelig er det god PR, hvis han laver gode resultater her også, og kommer han med på landshold, så er det også positivt for holdet,” siger manager Claus Rasmussen i en pressemeddelelse.

”Endnu en ung rytter, som har vidst at der ligger mange muligheder foran ham. Ganske vidst var 2009, trods en enkelt sejr, ikke den optimale sæson, men ser vi også på 2008, så har han jo vidst, at han kan vinde cykelløb, og det tror vi selvfølgelig, at han kan fremadrettet. Det er jo ikke unormalt, at der lige kommer lidt stilstand i en rytters udvikling, og vi forventer, at vi kan hjælpe Andreas med at nå sine og holdets målsætninger,” slutter manageren.

Med Jakob og Andreas i truppen er holdet nu komplet, så der nu skal samles tråde, få finpudset planlægningen og lave målsætninger sammen med rytterne.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov