Foto: Odder Cykel Klub

Team Energi Fyn skifter ud inden sæsonstart

04-12-2009 af Claus Rasmussen
To ryttere skifter plads på Team Energi Fyn-holdet i den kommende sæson, da Jesper Mørkøv skifter væk, mens Thomas Guldhammer er seneste rytter på kontrakt.

”Hej Claus, kan jeg få lov at slippe ud af min kontrakt med Team Energi Fyn? Sådan startede en telefonsamtale for 3 dage siden, og det var Jesper Mørkøv der var i røret. Det er en spøg, var min første tanke! Men nej han mente det sørme. Jesper har fået et tilbud, i det Franske, hvor han skal bo og køre løb fra foråret af,” siger Claus Rasmussen i en pressemeddelelse

”Det var en svær pille at sluge, men vi har valgt at acceptere Jespers ønske, for vi vil ikke tvinge nogen til at køre hos os, hvis de heller vil noget andet. Vi har været meget glade for at arbejde sammen med Jesper, og vi kommer til at savne Jesper, men ønsker ham alt mulig held og lykke med det nye.”

En Guldhammer ind
”Når nu der blev en plads ledig, så er vi til gengæld meget glade for at kunne byde Thomas Guldhammer velkommen på Team Energi Fyn. Thomas er jo ramt af, at hans hold i 2009, Capinordic, lukker i 2010. Vi ser mulighederne til et godt samarbejde, hvor teamet håber at give Thomas en rigtig god base for at tage nye skridt fremad.”

”De sportslige kvaliteter kender næsten alle, så selv om han har stået lidt i skyggen af sin lillebror i 2009, så ser vi Thomas som en der har muligheden for at udvikle sig en hel del mere, og vi mener, at Team Energi Fyn er et godt hold for ryttere under udvikling. Vi giver rytterne lov til at udvikle sig i deres eget tempo.”

”Både Thomas og Team Energi Fyn ved godt, at vi ikke kan tilbyde det samme som hans tidligere hold, men vi tror på, at Thomas giver sæsonen fuld fokus, og dermed giver han sig selv den bedste udgangsposition for 2011.”

14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår