Hattrick af Nikoline Hansen ved DM i Cross

10-01-2010 af OCK Ladies
For tredje år i træk vandt Nikoline Hansen (Odder Cykel Klub) det danske cykle-cross mesterskab, som blev afviklet på en meget publikumsvenlig rute, som CK Aarhus og Århus Mountainbike Klub havde etableret i skoven omkring cykelbanen i Århus.

"Jeg lagde hårdt ud med det samme, da ruten pga. de nuværende vinterlige forhold var meget iset med sne overalt og en temperatur omkring frysepunkt. Jeg vidste, at de andre, deriblandt, tre andre Odder ryttere, Annette Berg, Trine Lorentzen og Mette Andersen, ikke bare vil lade mig køre uden videre. Men det lykkedes mig at tage føring trods en meget nærgående Mette Andersen, som i dag var meget godt kørende og holdt sig bag mig i cirka omgange. Men jeg besluttede mig efter tredje omgang for at gå efter guldet og forsvarede dermed mit danske mesterskab. Jeg er superglad for at vinde mit tredje mesterskab i træk, og for at Mette også får sølv," fortæller den nybagte danskmester kort efter løbet.

"Med min tredje titel har jeg efterhånden høstet en del point på UCI's verdensranglisten. Lige nu har jeg over 200 af slagsen, det er en fordobling i forhold til sidste år. Det placerer mig omkring nummer 25 på den nye UCI-rangliste. Om fjorten dage skal jeg køre World Cup i Hoogerheide i Holland med verdenseliten og håber naturligvis at få fat i nogle vigtige point, så jeg kan holde min placering omkring top 25. Og ja, det er ikke en hemmelighed, at jeg stadig håber og drømmer om en udtagelse til VM i Tabor i Ungarn i slutning af januar. Det vil være fantastisk," tilføjer den forgyldte Odderrytter.

De andre ryttere fra Odder CK blev henholdsvis nr. 4 (Annette Berg) og nr. 5 (Trine Lorentzen).

Foto: Mads Carlsen

23-04-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår