Odders danske mester udtaget til VM

17-01-2010 af Andreas Pedersen
Den danske mester, Nikoline Hansen, fik tirsdag meldingen fra Danmarks Cykle Union (DCU) om, at hun godt kan gøre sig klar til VM. Og det var en længe ventet melding, da hun sidste år blev vraget af DCU, der ikke ville sende hende til VM.

”DCU ringede i går aftes (tirsdag aften, red.) og sagde, at jeg skulle af sted, så det var bare super fedt,” fortæller den danske mester til Cykelmagasinet.dk og siger videre, at hun i morgen skal sætte et program sammen frem mod VM, hvor formen gerne skulle toppe.

”Jeg var meget skuffet sidste år og meget frustreret over, at jeg ikke kom med, men på den anden side er jeg egentlig afklaret med, at jeg sidste år nok manglede lidt. Lige nu er jeg bare glad, og synes også, at jeg med denne sæson har vist, at jeg har udviklet mig som cross-rytter, og har rykket med mange pladser på ranglisten i forhold til sidste sæson. Jeg håber, at jeg næste år kan rykke yderligere et stykke,” tilføjer Nikoline Hansen.

”Jeg skal i morgen (torsdag, red.) mødes med min træner (Kim Petersen, tidligere dansk mester i cross, red.) for at få finpudset alle detaljer, således, at vi gerne skulle ramme formen til VM. Jeg føler stadig, at det er mulighed for at forbedre den. Jeg er endnu hverken trænings eller løbsmæt, selvom årets første højdepunkt er overstået,” lyder det med henvisning til de danske mesterskaber.

Nikoline Hansen stiller til start ved verdensmesterskaberne med målsætningen om, at hun gerne vil slutte i top 25.

Foto: Mads Carlsen

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019