Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

Ny dobbelt dansk mester til OCK Ladies

26-01-2010 af Andreas Pedersen
Odder Cykel Klubs damehold udvides endnu engang. Annika Langvad, som er dobbelt dansk mester på MTB skal også køre for OCK Ladies på landevejen.

"Jeg glæder mig virkelig meget. Jeg har leget lidt med tanken om at prøve kræfter med landevejsløb, og da tilbuddet om at køre med på holdet i Odder, sprang jeg til. Mit primære fokus bliver dog fortsat på mountainbiken, men landevejen bliver et rigtig godt supplement og et fedt alternativ til mountainbiken. At komme med på "OCK Ladies" er en god platform, og jeg er sikker på, at det bliver nogle gode rammer for introduktion til landevejen. Jeg ved, jeg har masser af kræfter at bidrage med, nu skal jeg bare lære at administrere dem og lære det taktiske aspekt. Desuden bliver det også sjovt at køre på hold sammen med en masse piger, som også synes det er fedt at cykle," siger Danmarksmesteren i en pressemeddelelse.

"Vi er utrolige glade for at Annika Langvad vil prøve kræfterne på landevejen hos os i Odder. Naturligvis har hun endnu ikke de store erfaringer med landevejscykling, men jeg er overbevidst om, at hun også kan anvende den styrke, hun har fra MTB til landevejsløb. Det er mening, at Annika fortsætter sin karriere og udvikling med MTB og skal også i denne kommende sæson til diverse World Cup og internationale mesterskaber. Annika bliver en endnu stærkere rytter ved at supplere hendes foretrukne disciplin med landevejscykling. Hun får ikke det samme løbsprogram ligesom resten af holdet, men en ting er sikkert, at hun kører bl.a. DM på landevejen i juni," tilføjer sportsdirektøren for OCK Ladies, franskmanden Thierry A. Muraour.

I 2010 består OCK Ladies af følgende ryttere: Trine Lorentzen, Mia Eskebjerg, Julie Leth, Annette Berg, Mette Andersen, Nikoline Hansen, Maria Kruse og Annika Langvad.


10 seneste nyheder:
24-07-2019 HUSK - Hads Herred Rundt 2019 d. 31-7
24-06-2019 Fantastisk resultat af Team OK Kvickly Odder
20-06-2019 Succes for Team OK Kvickly Odder Elite
05-06-2019 Andreas Byskov Sarbo
05-06-2019 Udenlandske ryttere gjorde indtog på Tour de Himmelfart
03-06-2019 Sommerafslutning
31-05-2019 Tour de Himmelfart 2019: Communique nr. 2
30-05-2019 Starting order for Time Trial, 3rd stage
30-05-2019 Startrækkefølgen til enkelstart, etape 3
30-05-2019 Tour de Himmelfart 2019: Communique nr. 1
 


 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Trek Cross