God uge / søndag for Team Energi Fyn

18-04-2010 af Claus Rasmussen Team Energi Fyn
Tour de Loir, Frankrig, er sluttet med et fornemt resultat af Team Energi Fyn´s Rasmus Fjordside. En samlet 7. plads, men også Jakob Bering sluttede flot, med en samlet 12. plads.
I det hele taget var det en rigtig positiv uge i Frankrig, med flot kørsel af stort set alle ryttere, og det lover godt for de kommende løb.
Anders Fialla, teamets sportsdirektør på turen, beretter at der blev arbejdet flot for at bevare top ti placeringen til Rasmus, og det bevirkede så at Bering kørte sig tæt på en topti placering. Aftalerne blev fulgt til punkt og prikke, og der er blevet opbygget en rigtig god ånd på denne tur.
På 5. og sidste etape var målet kun at holde Rasmus på 7. pladsen, og i starten var der et enkelt udbrud, uden nogen der kunne true i det samlede. Midtvejs var både Rasmus og Bering med i hver sit fremstød, men uden det store forspring, og så mod slutningen sad holdet med helt fremme, og med til at holde et højt tempo, så Rasmus og Bering ikke blev fanget i et evt. knækket felt.
Så Team Energi Fyn er meget tilfreds med løbet, som også viser at holdet har et rigtig fornuftigt niveau.
Det endelige slutresultat foreligger ikke på tryk endnu, men kan ses på cykelsportens hjemmesider senere.
Sønderborg – søndag den 18. april.
Fire ryttere deltog i dag i Sønderborg, og her var der også flotte præstationer. Andreas Frisch sluttede løbet på en 3. plads, efter Tronborg, Glud og Marstrand og Michael Reihs. Et veldisponeret løb af Frisch og en flot afslutning var grundstene til resultatet.
Midtvejs i løbet var en førergruppe på 19 ryttere samlet, og alle fire Team Energi Fyn ryttere, Frisch, Pugdahl og de to 1. års Rasmus Sterobo og Christian Kreutzfeldt, var med her. Dog holdt de sidste 3 ikke omgangen ud, så de måtte ned i hovedfeltet igen.
Team Energi Fyn ser tilbage på en god uge, og frem til nye udfordringer.

24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer