Solen kom frem på 2. dagen i TDH

14-05-2010 af Mr. Update/AP
Modsat gårsdagens to etaper, viste solen sig frem i Odder, da 3. og 4. etape blev kørt med mål på Vestermarken. Her blev der givet gas i alle klasser på de to etaper, hvor de store klasser blandt andet blev udsat for et grusvejsstykke, der gav nogle problemer med punkteringer, defekter mm. 4. etape var Kriterium, hvor rytterne skulle køre på en 6,2 km lang strækning, hvor der også blev kørt cykelløb i alle klasser.

I U17 erobrede norske Amund Grøndal Jansen (Team Igland Garasjen) med en etapesejr på 3. etape den gule førertrøje, som er sponsoreret af Kvickly Odder. Han har et godt forspring til de to svenske holdkammerater fra Falköping CK, Ludwig Halleröd og Marcus Fåglum-Karlsson, som er henholdsvis 1:14 og 1:15 efter.

Junior-feltet kom ikke samlet hjem på nogen af de to etaper, da de to Designa Køkken - Blue Water Junior-ryttere Kasper Svingel og Alexander Kamp tog sig af henholdsvis 3. og 4. etape, som endte i en afgørelse mellem en lille gruppe ryttere, der slap fra feltet. Den gule førertrøje sidder stadig på skuldrene af Michael Valgren (Glud & Marstrand Hobro Horsens).

Odder Cykel Klubs damerytter Julie Lykke var igen i dag flot med fremme i Dame Junior, hvor hun efter de to etaper er placeret som nummer fem – 45 sekunder efter Fie Degn Larsen (Team Designa Køkken – Blue Water Ladies), som i dag erobrede førertrøjen med sejr på 3. etape. Mens Julie ligger tæt på føringen, er Anthon Charmig stadig i den gule førertrøje i U13. På 3. etape måtte han se sig slået, men vendte tilbage på eftermiddagens etape med fornyet styrke og tog sejren.

I morgen venter der rytterne en hård etape, da Tour de Himmelfarts kongeetape står for døren, og det er en etape, som mange af feltets ryttere frygter, så der er lagt op til cykelløb. Herefter skal bakketrøjerne også uddeles i U17 og Junior, som skal over ”Pederstrup”, mens alle klasser også skal have udpeget en fighter til den legendariske fightertrøje.

14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår