Foto: Odder Cykel Klub

Pinseløb med OCK-ryttere på skamlen

24-05-2010 af Peter Vestergaard
Nicolai Mondrup viste igen i søndags, at han kan tonse derudaf i en enkeltstart. I D-klassen blev han nummer tre på den 25 km lange enkeltstart i Viborg i tiden 33.22. Nicolai stillede også op 2. pinsedag i Hammel, hvor han kom med hovedfeltet hjem efter tre gange op af Pøt Mølle bakken på en 29 km lang rundstrækning. Mathias Christensen (D-klassen) fik også en pæn tid i enkeltstarten i Viborg.

Bo Haugaard viste igen sin klasse – og lidt af fordums styrke – da han 2. pinsedag i Hammel var med i et udbrud og blev en flot nummer to i H40. Per Christensen kom ind med hovedfeltet, og dagen før kørte Per en flot enkeltstart i Viborg, hvor han fik en præmieplacering som nummer 10.

I C-klassen var Søren Brøndum med i en forfølgergruppe, som var tæt på at hente en gruppe udbrydere. Det lykkedes næsten, og Søren kørte en fin 9. plads hjem. Søren var igen med 2. pinsedag i Hammel, hvor han var tæt på en præmieplacering.

I Junior-klassen stillede Morten Timmerman op i Silkeborg, og i Hammel, hvor han flot kom med hovedfeltet hjem.

Per Juel i H50 fik rigtig fart på cyklen i enkeltstarten i Viborg, hvor han scorede en fin 6. plads med tilhørende præmie. Knud Juul-Jensen stillede op i Hammel. Han er en rytter, der ikke er bange for at få vind på næsen og kom hjem lige efter præmierækken – og han kunne senere se sin søn, Chris Juul-Jensen, vinde A-klassen. Peter Vestergaard kom ind med hovedfeltet i Silkeborg, men han måtte udgå i Hammel efter punktering.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov