OCK Ladies starter i Tour Feminin du Limousin

19-07-2010 af Thierry Muraour
De "Gyldne Damer" fra Odder Cykel Klub har fået invitation til et af de flotteste og hårdeste etapeløb i Frankrig.

Den 16. udgave af TOUR INTERNATIONAL FÉMININ DU LIMOUSIN er på UCI's løbskalender og er rangeret, som et af de absolutte mest krævende etapeløb for kvinder. Løbet, som løbsdirektør Claude LECOURT arrangerer for sekstende gang, starter d. 22 Juli i byen Guéret og slutter d. 25 Juli i den sydlige del Limousin region. Følgende ryttere starter i løbet:

- Nikoline HANSEN (DEN)

- Mia ESKEBJERG (DEN)

- Annette BERG (DEN

- Julie LETH (DEN)

- Bettina CRAMER (DEN) & - Monique Ludovicy (LUX) er gæsteryttere.

Løbets første etape på 110 km slutter i Brive la Gaillarde, som har ofte været i årenes løb på Tour de France kort, som målby for en etape. Anden etape er i Saint Sulpice Le Guéretois og er et 17 km lang enkelstart.

Dagen efter skal damerne på 112 km fra Saillat sur Vienne på en meget kuperet rute og endelig vil fjerde etape være på 120 km med ligeledes nogle typiske Massif Central rute med masse af bakker og stigninger.

Damerne skal på en 350 km med en overvejende bjerglignende rute næsten hver dag.

Udover Damerne fra OCK, kommer 22 andre hold til Guéret deriblandt, flere UCI hold, som Team Hitec Products UCK (Nor), Team Alriksson Go:Green (Swe), Vienne Futuroscope (Fra), Lotto Belisol (Bel), ESGL 93 (Fra), Team Lointek (Spa), Topsport Vlanderen (Bel), Team SC Michela Fanini (Ita) og flere nationalhold fra Rusland, Australien, Canada m.flere.

"Det bliver superfedt at køre dette løb igen. Jeg kørte løbet i 2009 og kunne godt lide hvordan løbet er organiseret og etapernes profiler er supergode! Rigtige cykelløb til rigtige dameryttere! Jeg glæder mig helt vildt!" siger Mia Eskebjerg (OCK).

Løbets hjemmeside hvor man kan følge alle etaper er: www.aacf87.org

14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår