OCK Ladies starter i Tour Feminin du Limousin

19-07-2010 af Thierry Muraour
De "Gyldne Damer" fra Odder Cykel Klub har fået invitation til et af de flotteste og hårdeste etapeløb i Frankrig.

Den 16. udgave af TOUR INTERNATIONAL FÉMININ DU LIMOUSIN er på UCI's løbskalender og er rangeret, som et af de absolutte mest krævende etapeløb for kvinder. Løbet, som løbsdirektør Claude LECOURT arrangerer for sekstende gang, starter d. 22 Juli i byen Guéret og slutter d. 25 Juli i den sydlige del Limousin region. Følgende ryttere starter i løbet:

- Nikoline HANSEN (DEN)

- Mia ESKEBJERG (DEN)

- Annette BERG (DEN

- Julie LETH (DEN)

- Bettina CRAMER (DEN) & - Monique Ludovicy (LUX) er gæsteryttere.

Løbets første etape på 110 km slutter i Brive la Gaillarde, som har ofte været i årenes løb på Tour de France kort, som målby for en etape. Anden etape er i Saint Sulpice Le Guéretois og er et 17 km lang enkelstart.

Dagen efter skal damerne på 112 km fra Saillat sur Vienne på en meget kuperet rute og endelig vil fjerde etape være på 120 km med ligeledes nogle typiske Massif Central rute med masse af bakker og stigninger.

Damerne skal på en 350 km med en overvejende bjerglignende rute næsten hver dag.

Udover Damerne fra OCK, kommer 22 andre hold til Guéret deriblandt, flere UCI hold, som Team Hitec Products UCK (Nor), Team Alriksson Go:Green (Swe), Vienne Futuroscope (Fra), Lotto Belisol (Bel), ESGL 93 (Fra), Team Lointek (Spa), Topsport Vlanderen (Bel), Team SC Michela Fanini (Ita) og flere nationalhold fra Rusland, Australien, Canada m.flere.

"Det bliver superfedt at køre dette løb igen. Jeg kørte løbet i 2009 og kunne godt lide hvordan løbet er organiseret og etapernes profiler er supergode! Rigtige cykelløb til rigtige dameryttere! Jeg glæder mig helt vildt!" siger Mia Eskebjerg (OCK).

Løbets hjemmeside hvor man kan følge alle etaper er: www.aacf87.org

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019