OCK Ladies deltog til World Cup i Sverige

09-08-2010 af Thierry Muraour
DANMARK FIK SINE FØRSTE WORLD CUPS POINTS

I sidste weekend var Danmark repræsenteret ved de to svenske Dame World Cupper i Vårgårda med følgende ryttere:

- Mia ESKEBJERG (OCK)

- Nikoline HANSEN (OCK)

- Michelle LAUGE (Hillerød)

- Betina CRAMER (Greve)

- Charlotte KOLTERS (Hellerup)

- Mette VESTERAGER (ABC)

Først gjaldte det den traditionsrige 42 km holdenkelstart, som blev afviklet i Vårgårda i et kraftigt regnvejr. Det blev Cervélo Test Team der vandt mens det danske landshold blev nr. 17 og hentede dermed 16 points i World Cuppens holdstilling og rytterne fik også deres første individuelle points.

Denmark er nu nr. 7 blandt de 15 nationer, som har deltaget i World Cuppen 2010, som består af 9 afdelinger og nr. 27 ud af 40 UCI hold og nationer. Danmark har kun deltaget i år i de to svenske World Cupper. Om søndagen var det linjeløbet stadigvæk omkring byen Vårgårda. Det blev også en god dag for Cervélo Test Team, som vandt dermed sin anden World Cup på 3 dage med Hollandske Kirsten WILD. Marianne VOS (Ned) fra Team Bloeit fører stadigvæk World Cuppen.

"Det danske landshold kæmpede hele dagen mod de stærke UCI formationer, som Cervélo Test Team, HTC Columbia, Team Bloeit, Team Top Girls Fassa Bortolo, osv... og det blev naturligivis en ulig kampe. Men Betina Cramer og Michelle Lauge blev placeret som henholdvis nr. 59 og nr. 72. De andre 4 danskere blev ikke placeret da man ikke må være, ifølge UCI's regler, mere end 5% efter vinderens tid for at få en placering. Vi kom for at lære og vi lærte meget, ingen af vores ryttere havde kørt den slags højrangeret løb før. Men erfaringer og World Cups points fik vi med hjem." fortæller Thierry A. MURAOUR, som var sportsdirektør for det Danske landshold i Sverige

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov