Annika Langvad afviser DM på bane

10-01-2011 af Mr. Update/AP
OCK Ladies-rytteren Annika Langvad hentede søndag en ny DM-titel til samlingen, da hun blev dansk mester i cykel-cross, så hun nu er dansk mester i linjeløb, enkeltstart, holdløb, MTB og nu altså også cykel-cross. Hun mangler derfor kun DM-trøjen på banen.
Efter gårsdagens DM-sejr i cykel-cross, kom endnu en DM-sejr i hus - selvom det var hendes første DM i cross. Forinden havde hun vundet DM i linjeløb, enkeltstart, holdløb, MTB og nu altså også cykel-cross. Bag sejrene ligger der en forklaring.

- Annika er et unikt talent, som elsker at vinde. Hun er den fødte vindertype. Når hun stiller op i en ny disciplin, så skal hun prøve på hendes ydmyget facon at demonstrere at alt kan lade sig gøre ved hjælp af hendes nærmeste rovdyreinstinkt, som jagter sin bytte. Hun tror så meget på sig selv, at hun har intet at tabe, men alt at vinde hver gang. Så ja, vi sætter stor pris på Annika og hendes fantastisk indstilling til hendes sport i Odder Cykel Klub, siger hendes sportsdirektør Thierry Muraour i en pressemeddelelse.

I samlingen af DM-titler mangler der kun fra banen, men det får hende ikke til at hoppe på banecyklen. I stedet fokuserer hun på et bestemt mål, som bliver afholdt i 2012 i det engelske.

- I går efter, at hun havde fået hendes første cykel-cross DM i hus, spurgte jeg hende, om hun skulle snart en tur på banen i Ballerup, så hun kunne måske også forberede sig til et par DM titler på bane i 2011. Men hun sagde trods alt nej tak! Også i år, forbliver hendes prioritet 2011 MTB-cyklen. Og naturligvis er det OL 2012 i London, hvor hun vil gerne opnå et stort resultat i MTB-konkurrencen. Det er allerede i hendes tanker, slutter Thierry Muraour.

02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer