OCK-ryttere fandt sommeren

13-02-2011 af Mr. Update/AP
En gruppe af Odder Cykel Klubs ryttere satte sig fredag morgen ind i bilerne mod Hamborg, hvor flyveren kl. 16 fik luft under vingerne inden den igen landede - efter en mellemlanding - i spanske Alicante.

Lørdag 9.45 var der samling inden første træningstur i det spanske terræn stod for døren. Et af højdepunkterne på dagens rute var den 22 kilometer lange opkørsel til Alto de Aitana, som blandt andet var været med i Vuelta a España - og blandt andet her har danske Claus Michael Møller vundet en etape, da han i 2001 vandt 15. etape. Efter en lang nedkørsel, kørte rytterne videre og delte sig herefter, hvor eliterytterne kørte en længere tur, mens de øvrige fandt en lidt korte rute - inden de tog den lange vej til Jyttes kødgryder, hvor der blev serveret 8 kg kylling med ris og sovs.

Højt humør prægede søndagens træning, hvor der blev startet ud med fuld solskin og skyfri himmel - med over 20 grader (!). Efter en god start, blev der efter godt 25 kilometer delt op, hvor eliterytterne satte sig op på cyklen igen for at køre en lang tur, der endte 150 kilometer. For andres vedkommende blev der kørt mellem 70 og 100 kilometer. Igen blev der søndag aften serveret god aftensmad fra Jyttes kødgryde med pasta og kødsovs.

Efter aftensmaden blev der vanen tro lagt planer i højt humør i form af morgendagens rute, hvor der bliver kørt 4 x 15 minutters intervaller - alt 130 kilometer.

Tirsdag står rytterne foran en hviledag.

Sjove fakta
OCKs redaktion har samlet nedstående sjove fakta af forbrug og andre ting - i weekenden.

• 15 kasser Müslibar
  • 155 liter vand
  • -1 grad første nat
  • Hvidt brød (flutes) svarende til 110 rundstykker
  • Poolens temperatur er 9 grader
  • Området er fyldt med motor- og cykler - ikke kun OCKs ryttere.

• 10 seneste nyheder:
    07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb