Foto: Odder Cykel Klub

Points til Timmermann

10-04-2011 af Peter Vestergaard & Per Christensen
I årets indledningsløb lørdag i Hjørring og søndag i Klarup ved Aalborg var en del af OCKs seniorer ude for at prøve formen af.

Morten Timmermann var med til at præge løbet i C-klassen i solbeskinnede Klarup. I løbets finale kom han dog ikke med i en frontgruppe på fire mand, men han var med i en jagtende gruppe på yderligere fire ryttere, som havde revet sig løs fra feltet, og Morten endte på 7-pladsen.
Dagen før var Søren Brøndum også godt med i C-feltet og havnede lige uden for præmierækken.

Veteranen Knud Juul-Jensen stillede op i H50 både lørdag og søndag, og lørdag blev det til points på en flot 7. plads. ”Hans Jørgen Hellerup og Hans Kristian Hoffmann samt en tredje stak tidligt. Jeg var så med i en gruppe på fire ryttere, der jagtede udbryderne. Vi nåede dem ikke, og da min stærke side ikke ligger i spurten, trak jeg 7. pladsen. Men det er jeg nu godt tilfreds med”, fortæller Knud.

I D var Mathias og Sebastian klar i Aalborg. Og Mathias kom i et udbrud i sammen med en CK Aarhus rytter. De indhentede og passerede en enkelt Skive-mand som tidligt var stukket. Men ude på sidste omgang bliver de kørt ind, i øvrigt af CK Aarhus' egne folk. På sidste km sker flere styrt , og Mathias bliver fanget bag et af disse, så han slutter som nr. 16 lige udenfor præmierækken. Sebastian kommer ind lidt efter.

I H50 var Knud Juul-Jensen og Per Christensen til start. Per kommer alene i et udbrud på første omgang, men bliver hentet igen efter ca. 22 km. Herefter bliver der stukket i højre og venstre resten af løbet. I opløbet fører Per den sidste km, men bliver overspurtet på de sidste 100m og kommer ind som nr. 6. Knud kommer ind lige udenfor præmierækken.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben