Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Sommer, sol og brosten i Belgien

20-04-2011 af Brammer
Efter en lang køretur på ca. 8 timer ankom de første 4 biler med OCK ryttere til vandrehjemmet i Belgien, der ligger i naturskønne omgivelser. Vi ankom natten mellem søndag og mandag og efter lidt problemer med anskaffelse af værelser, fik vi et par timers velfortjent søvn. Om morgenen vågnede vi op til høj solskin og 25 graders varme. Efter en god morgenmad rullede drengene ud på en 3 timers tur for at få gang i de trætte benene efter den lange tur, samt løbene i weekenden. Turen bød på flere stigninger, blandt andet den legendariske Muur, samt en række brostensstykker, der var blandede meninger om. Eftermiddagen blev brugt på afslapning, restitution og indhentning af den manglende søvn. Om aftenen tog vi ind til den nærliggende by og fik en lækker italiensk aftensmad. Teambilen med Linkis, Lasse, Lahm, Timmer og Duborg ankom mandag aften efter en marathontur på 12 timer og fik tjekket hurtigt ind og efterfølgende direkte i seng.
Tirsdag blev indledt med en 3,5 timers rulletur med en række af de gode brostensstigninger i området omkring Flandern indeholdende tiltrængt vaffelstop i en af de belgiske byer. Eftermiddagen blev brugt på en tur til cykelforretningen Van Eyck i Aalst, som har alt hvad et cykelhjerte kunne begære. Efter en omgang shopping til drengene, der bl.a. omfattede varmecreme med indbygget tan til Lahms stænger, gik turen hjem til en omgang aftensmad og hygge om aftenen.
Onsdag var første løbsdag. De fleste ryttere tog en kort rulletur om formiddagen, for derefter at fylde depoterne godt op. Cyklerne blev klargjort og efterspændt efter brostensturene, løbshjulene blev monteret og der var løbsstemning i luften. 3 timer før løbsstart kørte samtlige ryttere og hjælpere derefter over til Bever, en lille Belgisk landsby, hvor løbet foregik. Efter en halv times kø til indskrivningen, hvor der var stor medieopmærksomhed til OCK rytterne, fik vi dog desværre af vide at vi ikke kunne stille til start, da vi manglede en DCU godkendelse til at køre løb i udlandet. Efter et mislykket forsøg på at overtale løbsarrangørerne til at lave en undtagelse, måtte holdet vende skuffede hjem til vandrehjemmet. Det blev derfor i stedet en 2 timers tur med lidt intervaller for at forberede sig til torsdagens løb, da Thue under træningsturen fik ordnet papirarbejdet så der igen kunne køres Belgier-løb.
Vi ønsker drengene held i lykke i morgendagens løb!


10 seneste nyheder:
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår
25-12-2018 Generalforsamling
18-12-2018 Team OK Kvickly Odder samling d. 15 og 16 december
21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben
15-11-2018 Trek - Børkop cykler tilbud 2019
30-10-2018 Team OK Kvickly Odder 2019
06-10-2018 Resultater klubmesterskab i linjeløb
 


 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross
 
 
BLIV CYKELRYTTER