God indsats af juniorholdet ved de Jysk/Fynske mesterskaber

12-05-2003 af Torben Steen
Enkeltstart:
Det blev til to præmier til juniorerne, da der lørdag blev kørt regions mesterskaber i enkeltstart ved Svendborg. På en krævende rute på 28,5 km. lykkedes det Kasper Eibye at blive nr. 7 og Jesper Andersen klarede en placering som nr.12.
Et tilfredsstillende resultat med to præmier, men holdet vil i den nærmeste fremtid arbejde på at forbedre sig væsentlig i konkurrencer, hvor det gælder kampen mod uret. For de to øvrige ryttere Vi havde til start blev det til en placering som nr. 15 for Kasper Jessen, og Christian Pedersen blev nr. 26.

Linieløb:
Søndag galt det så mesterskabet i linieløb, og det blev en meget god oplevelse at følge de fem ryttere fra Odder. Christian Pedersen, Kasper Eibye, Joakim Steen, Jesper Andersen og Kasper Jessen kørte et utroligt flot løb, hvor alle arbejde for hinanden. Samtlige af Odders ryttere var synlige, og de gule ”odder-trøjer” var med i alt hvad der skete på de i alt 95,5 km. Med små 10 km. igen køre Jesper Andersen af sted sammen med en rytter fra Herning, og de øvrige Odderryttere med især Kasper Jessen i front får effektivt taget farten så meget af feltet, at de to holder til mål.
Med 5 km igen køre endnu en Herning rytter og denne gang bliver det Joakim Steen, der går med. Joakim får defekt med sit gear, men holder sig dog foran feltet til mål.
Jesper bliver nr. 2 og vinder sølv, mens Joakim bliver nr. 4.
Undervejs er Kasper Eibye med i et langt udbrud sammen med to ryttere fra Herning, og Hobro må bruge mange kræfter på at hale udbruddet tilbage til feltet. Kort før mål lykkedes det Christian Pedersen at slå et hul til feltet men han bliver desværre kørt op med få hundrede meter igen.
Alt i alt en meget fin præstation af rytterne fra Odders junior hold.

Du kan læse også læse om:
Klubbens andre resultater
A-rytternes løb

26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer