Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Finalen i Ronse, Flandern (Belgien turen for eliten)

25-04-2011 af Assistent Brammer...
Torsdag blev det så løbsdag og efter en god omgang morgenmad, fik de fleste af drengene sig en rulletur på mellem 1-2 timer. Andre valgte at blive hjemme og spare kræfterne til eftermiddagen, hvor løbet skulle begynde kl. 15. En lækker frokost med masser af solide kulhydrater blev indtaget alt imens rytterne begyndte at forberede sig mentalt på Kermesse-løbet. Nogle havde prøvet disse før, men for de fleste af rytterne var dette deres debut med cykelløb på de belgiske veje. Cyklerne blev pakket, taktikken blev lagt og turen gik afsted på den 45 minutters lange køretur til Bellegen, hvor løbet skulle stå. Indskrivningen foregik i en tilrøget bodega. Desværre havde Gosvig fået et ildebefindende og stillede ikke til start. Rytterne rullede ud på ruten for at varme op og se ruten an. Der var stor interesse fra de lokale spillehajer til de 11 startende Odder-ryttere og Lahm fik sågar fortalt en lokal at vi selvfølgelig havde vinderen på holdet (Lasse), som jo havde vundet 5 ud af 6 løb i år. Efter en hektisk start på løbet sad mange af Odder rytterne godt med fremme i feltet.
Af de positive begivenheder kan der fremhæves Duborg, der var med i udbrud i 2 omgange, på trods af det var hans første løb i år, samt en Linkis der sad med langt fremme en del af løbet og var den sidste tilbageværende Odder rytter til slut.Løbet blev vundet af en rytter fra det mexicanske landshold.
Med blandede følelser vendte holdet tilbage til en velfortjent aftensmad samt evaluering af løbet. Under aftensmaden blev store politiske emner vendt, bl.a. Thues synspunkt om 40 års arbejde til alle, hvilket førte til stor diskussion.
Fredag blev brugt på en 4 timers træningstur med indlagte intervaller, som generelt var et rigtig godt pas, hvor alle fik masser af kvalitetstræning. Flere ryttere viste god form, bl.a. Timmermann der viste gode ben og spås en stor fremtid i C-klassen. Dette blev honoreret med en lille present af A-rytter Lasse Iversen under aftensmaden i form af en belgisk Timmermans! Eftermiddagen blev brugt på restitution og afslapning i solen for at få lidt sol på de blege overkroppe. Om aftenen blev der holdt ryttermøde for at evaluere på turen, samt generelt om truppens træning og fremtid. Der blev gået tidligt til køjs for at være klar til den sidste træning der skulle foregå lørdag morgen.
Lidt i 7 ringede vækkeurene på det belgiske vandrehjem for de 13 OCK ryttere samt hjælpere. Efter en tidlig omgang morgenmad trillede rytterne ud på de sidste kilometer på de belgiske veje. En hyggelig 2-timers tur med lidt skiltespurte, akrobatik på cyklen af Lahm samt halvvejs deltagelse i et belgisk motionsløb blev afsluttet med en god frokost i solen. Bilerne blev pakket, værelserne ryddede og OCK var på vej hjem efter en uges tur til Belgien. Sommer, sol og brosten i Belgien… Se, DET er lækkert!


10 seneste nyheder:
31-01-2021 Regnskabsorientering 2020 - opdateret
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross