Flotte præstationer i St. Bededags-weekenden

22-05-2011 af Mona Johannsen
St. Bededag havde Nyborg CK arrangeret cykelløb på en kuperet rute, der bl.a. bød på en 9% stigning kort før mål. Drengene fra Odders Børne- og Ungdoms-afdeling var stået endda meget tidligt op på fridagen og kl. 8.30 startede 3 af Odders u15-ryttere på den første af 4 omgange på den 8,5 km lange rute. Odder havde 2 ryttere med i førergruppen på 6 mand, som skulle spurte om sejren efter de 34 km. Jakob Engelund Vistisen lavede et af sæsonens bedste resultater og kom over målstregen som nr. 4 efterfulgt af Anthon Charmig på 5. pladsen. Casper Ingeberg kom i mål med anden gruppe og endte som nr. 9. Så startede næste klasse og her var Morten Stampe mødt frem til start i u13, som skulle køre 3 omgange på den samme rute. På anden omgang var 2 ryttere trukket fra modstanderne og de blev efterfulgt af en gruppe på 4 drenge, heriblandt Morten. Efter den sidste stigning trak Morten fra de 3 andre og kom dermed i mål på 3. pladsen.

Efter en velfortjent hviledag lørdag, var der igen arrangeret cykelløb om søndagen, nemlig Nishiki-løbet i Randers, som skulle foregå på en 28 km lang kuperet og teknisk krævende rute. U13 feltet skulle starte som den første af børneklasserne kort før kl. 9. Morten Stampe var mødt frem til start igen og ud over den hårde og tekniske rute med nogle gode bakker og et lille stykke grusvej, bød vejret også på både regn- og haglbyger til drengene. Ruten og vejret splittede feltet og efter knap 56 minutter kørte en stærk Odense rytter over målstregen som vinder. Næste rytter på opløbsstrækningen var Morten, som kom i mål alene på 2. pladsen. I u15 klassen, som skulle starte sidst på formiddagen, var 3 Odder-ryttere klar til 2 omgange på samme rute. Også her var feltet splittet godt op, da afgørelsen skulle falde. Først kom 2 ryttere i mål og herefter en lille gruppe på 4 mand, hvor Anthon Charmig vandt spurten og endte som nr. 3 i mål. Lige efter denne gruppe kom Jakob Engelund Vistisen i mål som nr. 7. Sidste rytter fra Odder i klassen var Rasmus Standsby, som gennemførte det hårde løb. Desuden deltog Jakob Dybdahl i u17.

23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017