Odder CK-rytter sejrede i Dame Cuppen

13-08-2011 af Mr. Update/AP
Det lykkes for Odder Cykel Klubs Mia Eskebjerg at tage sejren, da 4. afdeling af Bikebuster Dame Cup lørdag blev kørt i Hillerød.

Hillerød CC stod lørdag for 4. afdeling af Bikebuster Dame Cup, hvor der var lagt op til stor spænding, da flere af de stærke ryttere ikke var til start. Michelle Lauge, Kamilla Vallin (Odder CK) og Tina Nielsen (Silkeborg IF Cykling) var blandt de damer, der ikke var til start.

Løbet startede med et rimeligt tempo med flere forsøg på at skabe et udbrud, men damerne skulle passere de 30 kilometer inden det lykkedes tre ryttere at skabe et afgørende hul, og da der ikke var den store interesse blandt rytterne i feltet i at køre udbryderne ind, fik de tre ryttere hurtigt oparbejdet et forspring på tre minutter, og så var der næsten afgjort at udbruddet ville få lov til at køre hjem uden indblanding fra feltet.

De tre ryttere, Mia Eskebjerg (Odder CK), Suzan Simons (Team Hitec Products) og Camilla Larsen (ABC) fandt ret hurtigt et godt samarbejde, der konstant øgede afstanden til feltet og med et forspring på næsten fire minutter, da de kørte ud på sidste omgang, var der lagt op til en afslutning mellem de tre udbrydere. I feltet sad den gule trøje på Nina S Nielsen - Team Blue Water Ladies, og da de 3 i front ikke havde indflydelse på placeringen af trøjen var Team Blue Water meget afventende på at der ville ske noget afgørende i feltet fra de nærmeste konkurrenter, men der kom ingen reaktion, og derfor var det en forholdsvis nem opgave at forsvare trøjen, idet Herning rytteren blot skulle sikre sig en placering blandt de 5-6 forreste i feltets afsluttende spurt for at fastholde positionen i den gule trøje.

Som forventet kom de 3 ryttere suverænt hjem til mål, hvor Odder CKs Mia Eskebjerg sikrede sig sejren foran hollandske Suzan Simons og med Camilla Larsen på tredjepladsen. Herefter var der lagt op til lidt spænding, da feltet syv minutter senere skulle kæmpe om de resterende pladser, og her var det den danske mester, Julie Leth, der var hurtigst og sikrede sig fjerdepladsen, mens Nina S Nielsen besatte femtepladsen.

Dermed forsvarede Team Blue Water endnu engang den gule førertrøje frem til den nok hårdeste etape i 2011, der afvikles søndag af Holbæk CR, hvor ruten er henlagt til området omkring Tølløse. Her venter der damerne en opgave af de helt store.

1. Mia Eskebjerg (Odder Cykel Klub)
2. Suzan Simons (Team Hitec Products)
3. Camilla Larsen (ABC)
4. Julie Leth (Odder Cykel Klub)
5. Nina Schultz Nielsen (Blue Water Ladies)
6. Christina Siggaard (Silkeborg IF Cykling)
7. Iben Bohe (CC Hillerød)
8. Britt Lauenborg (ABC)
9. Heidi Knudsen (Odder Cykel Klub)
10. Louise Marie Olsen (Silkeborg IF Cykling)

Samlet stilling
1 Nina Schultz Nielsen (Blue Water Ladies) 77
2 Fie Degn Larsen (Blue Water Ladies) 67
3 Iben Bohé (CC Hillerød) 64
4 Louise Marie Olsen (Silkeborg IF Cykling) 60
5 Dorte Lohse (Silkeborg IF Cykling) 52
6 Britt Lauenborg (ABC) 45
7 Anette Berg (Odder Cykel Klub) 43
8 Mia Eskebjerg (Odder Cykel Klub) 41
9 Christina M. Sigaard (Silkeborg IF Cykling) 40
10 Julie Leth (Odder Cykel Klub) 37

14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår