Foto: Odder Cykel Klub

Alle gode gange 3.....

14-08-2011 af Mona Johannsen
Efter den veloverståede sommerpause, som bl. a. bød på en sjov, men også både hård og lærerig træningstur til bjergene i Harzen, var Odder Cykel Klubs børne- og ungdomsryttere igen klar til at køre cykelløb i fredags, da Herning Cykle Klub indbød eliteryttere samt u13 og u15 ryttere til deres traditionsrige Handelsbanken Grand Prix, som skulle køres på en 1,6 km lang rundstrækning rundt om torvet i Herning. Sammen med bl.a. Alberto Contador og Chris Anker Sørensen fra Team Saxobank Sungaard, havde 4 drenge fra OCK fundet vej til Herning denne smukke sommeraften, hvor bymidten emmede af god stemning, fest og farver. I u15 feltet viste Jakob Engelund Vistisen, Casper Ingeberg og Rasmus Strandsby flot Odder-farverne frem og var med helt fremme fra løbets start. Jakob og Casper nærmest skiftedes til at føre an i feltet ved målpassagerne i den første del af løber, men desværre måtte Casper en tur i asfalten og var dermed ude af topstriden. Jakob fortsatte ufortrødent med at holde sig godt fremme i feltet og kørte i mål på 4. pladsen. Casper kom heldigvis på cyklen igen efter sit styrt og gennemførte sammen med Rasmus løbet. I u13 klassen deltog Morten Stampe, som kørte sit første gadeløb. Også Morten formåede at holde sig blandt de forreste ryttere gennem hele løbet og spurtede i mål på 3. pladsen.
Lørdag var Herning Cykle Klub igen den arrangerende klub, da rytterene skulle ud på en næsten flad enkeltstartsrute lige uden for Herning. Første Odderrytter, som skulle ud på ruten, var Morten i u13. Det var igen perfekt vejr til cykling og Morten kørte et hurtigt løb, men måtte vente til alle u13 rytterne var i mål, før han kunne glæde sig over, at 2. pladsen var sikret. I u15 kørte både Jakob og Casper flotte tider og de endte på henholdsvis 4. og 8. pladsen.
Søndag var tidtager-vognen flyttet til Esbjerg, hvor gadeløbet Rundt om Vandtårnet skulle køres på en 2 km lang rundstrækning ved havnen. Desværre holdt sommervejret ikke hele weekenden, så løbet blev kørt i øs-regnvejr. I u13 stillede Morten op til sit 3. løb denne weekend og han kom med i en 6 mand stor førergruppe, som holdt sig samlet i front, indtil der skulle spurtes om sejren. Her viste Morten sig som den stærkeste rytter og kunne dermed fuldende weekendens klatretur op ad sejr-skamlen og stille sig øverst om søndagen, efter en 3. plads fredag og en 2. plads lørdag. Næste klasse, der skulle ud på den regnvåde asfalt var u15 og her stillede Jakob og Rasmus til start. Det var også Jakobs 3. løb på samme weekend og han var igen med helt fremme gennem hele løbet og var også klar til at kæmpe med om sejren og han spurtede i mål på en rigtig flot 2. plads.
En af Odder Cykel Klubs store talenter, u15 rytteren Anthon Charmig, var sammen med et distriktshold fra Jylland/Fyn taget til etapeløbet Kids Tour i Berlin, som blev kørt 12-14. august. Anthon kørte nogle rigtig flotte placeringer hjem og førte sammen med resten af holdet holdkonkurrencen efter 2. dagen.

24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober