Suveræn sejr til Morten Stampe

18-09-2011 af Mona Johannsen
Lørdag skulle Hvidbjerg Bank Løbet køres i regn og blæst i Struer. Med en kuperet rute og lange distancer var der lagt op til nogle hårde cykelløb.
U15 klassen startede først og her deltog Anthon Charmig og Rasmus Strandsby fra Odder Cykel Klub. Anthon lå langt fremme i feltet gennem hele løbet og efter 49 km skulle løbet afgøres i en spurt, da hovedfeltet på 28 ryttere kom til mål. Anthon blev nr. 5, mens Rasmus måtte udgå undervejs med tekniske problemer.
I u13 skulle Morten ud på årets længste løb på 33 km og han synes det skulle overstås hurtigst muligt, så efter få kilometer satte han resten af feltet af og kørte derefter alene indtil målstegen, som han passerede som suveræn vinder med over 3 minutter ned til nærmeste konkurrent.
I u17 glædede Casper Ingeberg sig til at køre sit første løb, efter han var rykket op i klassen. Der skulle køres 75 km og blandt de 80 deltagere i klassen var yderligere 2 Odder-ryttere, Patrick Leth og Jakob Dybdahl. Alle 3 ryttere endte i midten af resultat-listen.
Søndag var der arrangeret cykelløb i Hanstholm og igen var vejret koldt, vådt og blæsende. I u 11 feltet deltog en af OCK's nye ryttere, Mad Bak Bjerregaard, i sit første licensløb, som han gennemførte i rigtig flot stil og efter 14 km kom han i mål på 3. pladsen. I u13 deltog Morten og løbet endte med en spurt i hovedfeltet, hvor Morten krydsede stregen som nr. 3. U15-klassen havde 2 Odder-ryttere til start, Rasmus Strandsby og Anthon Charmig. Anthon lå som sædvanligt med fremme i løbet, men fik undervejs problemer med bremsen. 4 ryttere kom fri af feltet og besatte de 4 første pladser inden hovedfeltets spurt, hvor Anthon blev nr. 4 og dermed endte på 8. pladsen. Rasmus sad også flot med i feltet og endte som nr. 20.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb