Talenthold rykker til Odder

29-11-2011 af Mr. Update/AP
Det danske DCU Team, BikeToys U23 Racing, rykker hjem til Odder, skifter navn til BikeToyz - Kvickly Odder og starter et U23-hold for landets unge damer med Michelle Lauge i spidsen.

Nogle gange tilknytter et hold en enkelt ny rytter, andre gange får et hold en ny sponsor eller sportsdirektør. I denne omgang er BikeToyz U23 Racing dog gået helt amok, og har i samme ombæring startet et større samarbejde med Odder Cykel Klub, skiftet navn til Bike Toyz - Kvickly Odder og startet et U23-hold på damesiden med Michelle Lauge og en endnu unavngiven kvindelig deltager ved VM i København som profilerne.

- Teamet skifter navn til 2012 og kommer til at hedde BikeToyz - Kvickly Odder. Den nuværende strategi og vision om stærkt talentarbejde vil fortsat være den samme, således vil holdet fortsat udelukkende være for U23 ryttere, dog med den nyhed at i 2012 og fremadrettet vil der være U23 piger med også. Eet af de største navne endnu bliver Michelle Lauge, men også endnu en VM deltager fra København kommer med sikkerhed til at køre på teamet, lyder det i en pressemeddelelse fra holdet.

Holdets manager Brian Henriksen fortæller, at man også er i samtaler med yderligere én profil, der muligvis kan tilknyttes holdet.

- Vi har været i meget tæt dialog med endnu en temmelig interessant profil om samarbejde, her kan der blive tale om at vi starter når vi kommer lidt længere frem på kalenderen - ligesom vi også løbende i sæsonen vil kunne flere talenter ind - dette vil være i tæt samarbejde med klubben, fortæller Brian Henriksen.

23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017