Julie Leth fortsætter på UCI-hold

11-12-2011 af Mr. Update/AP
Den danske mester, Julie Leth, bliver i den kommende sæson på Team Specialized-DPD, som opgraderer og bliver et UCI-hold.

I denne sæson har danske Julie Leth både repræsenteret Odder Cykel Klub og det hollandske Team Specialized-DPD, men i den kommende sæson bliver det kun i den hollandske trikot. Den danske mester har nemlig forlænget aftalen med holdet, der i 2012 bliver et UCI-hold, hvilket betyder, at hun ikke kan repræsentere sit danske klubhold længere.

- Det hollandske hold har taget et skridt op af stigen ved at blive UCI-hold, og det er rigtigt, at det betyder, at jeg ikke kan køre DM for Odder som sidst, da jeg vandt DM. Jeg skal dog stadig opgive en dansk moderklub, og det bliver Odder Cykel Klub, siger Julie Leth til Odder Avis og tilføjer, at hun glæder sig til de nye udfordringer i de vante omgivelser.

- Jeg har stadig mine studier at passe herhjemme, men der bliver flere opgaver med det hollandske hold. Det betyder, at jeg kommer til at køre flere store løb, og det er alletiders mulighed for, at jeg kan udvikle mig som cykelrytter. Jeg bliver eneste dansker på det hollandske hold. Jeg har været glad for at køre på holdet og glæder mig til at fortsætte, da jeg nu kender mange af rytterne, tilføjer den danske mester.

14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr.
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår