Svensk pige til nyt damehold

11-12-2011 af Mr. Update/AP
Det nye damehold, BikeToyz-Kvickly Odder, har hentet en ny rytter til holdet i svenske Edit Wilson.

Svenske Edit Wilson skal i den kommende sæson køre på BikeToyz-Kvickly Odder. Holdet præsenterede her til aften sin nyeste rytter i truppen, som nu består af tre ryttere.

- Talenterne har præsteret de bedste resultater i projektets levetid. Masser af succes og hele fire sejre i 2011, hvilket i sig selv er over al forventning. I et fortsat tæt samarbejde med vores sponsorer er det derfor med glæde, at vi nu præsenterer endnu et talent og en ny rytter til holdet, siger holdets manager, Brian Henriksen, om sin nye rytter.

Wilson er tidligere vinder af den svenske damejunior cup og har tillige allerede et par elitesejre.

- Efter en forholdsvis lang skadesperiode, er klar mere end nogensinde for at konkurrere. At have muligheden for at køre på et team, vil udvikle mig som cykelrytter på mange niveauer. Det vil være lærerigt at køre som et hold, og at skulle køre sammen med Michelle Lauge, som er en gammel ven, er ekstra sjovt. Jeg tror ikke, at der er nogen andre hold, der ville kunne give mig bedre muligheder for at udvikle mig i det rigtig tempo som BikeToyz-Kvickly Odder. Organisationen er alvorlig, og det vil gøre det lettere for os ryttere at fokusere på at opnå store resultater, siger hun i en pressemeddelelse.

- Mit mål for 2012-sæsonen er at repræsentere Sverige ved U23 EM og få et godt resultat. At deltage i World Cuppen i Vårgårda, hvor jeg bor, vil også være rigtig fint. Det er også vigtigt for mig, at vi på holdet skal hjælpe hinanden til succes, tilføjer hun.

Holdet har allerede skrevet kontrakt med Michelle Lauge og Kamilla Sofie Vallin.

26-11-2019 Julehygge
27-10-2019 Klubfest 2019
22-10-2019 Dagsorden til ordinær generalforsamling 2019
22-10-2019 Team OK Kvickly Odder rytter til ColoQuick!
05-10-2019 Resultater klubmesterskab i linjeløb
05-10-2019 Henvendelse