Foto: Odder Cykel Klub

Odder-hold vil med i Paris-Roubaix

08-01-2012 af Mr. Update/AP
Det danske talenthold, BikeToyz-Kvickly Odder, har søgt om at komme med i U23-udgaven af Paris-Roubaix, Paris-Roubaix Espoirs.

Søndag den 27. maj bliver U23-udgaven af Paris-Roubaix, Paris-Roubaix Espoirs, kørt, og det kan blive med et dansk hold på startstregen. Det danske talenthold, BikeToyz-Kvickly Odder, har nemlig sendt en ansøgning afsted til de franske arrangører.

- Efter nøje overvejelse har jeg nu valgt at søge deltagelse i dette løb for U23. Drengene skal have muligheden for at køre det, der er verdens smukkeste løb. Hvis man har stået på cykelbanen i Roubaix på den rigtige dag, så ved man hvorfor, siger manager Brian Henriksen.

- Efter flere år at have været spærret grundet en nærmest tåbelig lagt termin, hvor de danske U23 mesterskaber har været samtidig, er der så endelig mulighed i år - den satser vi så på. Det er altid sværere at komme med, når man ikke prioriterer - og især franskmændene er ikke altid lette at imponere - uden at sige for meget. Som et led i drengenes udvikling og vejen videre i deres karriere, vil det her være en fin lille opgave - og forhåbentlig også en oplevelse for livet - vi håber det bedste, tilføjer Henriksen.

Allerede nu har holdet flere løb på plads. Den 1. maj skal holdet igen til Frankfurt for at køre U23-løbet Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt, som manager betegner som et af de allerbedste. BikeToyz-Kvickly Odder har derudover også fået bekræftet start i Himmerland Rundt den 29. april.

- Jeg er stolt over at have nået den tillid fra arrangøren til at kunne få lov til at få både mit eget talenthold med og samtidig de talenter, jeg også har på Blue Water Cycling (hvor Henriksen er sportsdirektør, red.). Fedt at en af dem også er en af mine gamle drenge - måske det kan blive vejen frem. Det vil tiden vise, slutter Brian Henriksen.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben